2020-02-24 08:19

Boc l-a numit pe Gheorghe Dobre secretar general la Transporturi

 |  18:33
Boc l-a numit pe Gheorghe Dobre secretar general la Transporturi

Informaţia oferită de ziarul „Puterea” înurmă cu doar câteva zile privind numirea lui Gheorghe Dobre în funcţia desecretar general al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii(MTI) se confirmă. ŞefulGuvernului, Emil Boc, a aprobat transferul lui Gheorghe Dobre de la MinisterulDezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) la MTI.

Dacă la MDRT Dobre ocupa funcţia de secretargeneral adjunct, la Ministerul Transporturilor s-a instalat pe fotoliul desecretar general, în locul lui Radian Tufă, trecut pe un post de secretargeneral adjunct. Cu toate că Ministerul Transporturilor trebuie sădisponibilizeze zeci de angajaţi, pentru fostul secretar general Radian Tufă afost înfiinţat acest post.

Gheorghe Dobre a mai fost secretar general alMinisterului Transporturilor în perioada 1998-2000, în care Traian Băsescu şiAnca Boagiu au fost miniştri la transporturi.

Anul trecut, în octombrie, Gheorghe Dobre, unul dintreapropiaţii preşedintelui Traian Băsescu, a fost numite funcţia de secretargeneral adjunct la Ministerul Dezvoltării, el ocupând acest post din mai 2007,numit atunci de fostul premier Tăriceanu. Gheorghe Dobre a fost ministru al transporturilorîn Guvernul Tăriceanu, din decembrie 2004 până în iunie 2006.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine