2020-03-29 11:35

Boc: Măsura reducerii TVA la alimentele de bază este deocamdată nesustenabilă

 |  18:51
Boc: Măsura reducerii TVA la alimentele de bază este deocamdată nesustenabilă

Premierul Emil Boc a declarat, joi, înjudeţul Galaţi, că măsura reducerii taxei pe valoarea adăugată la alimentele debază este deocamdată nesustenabilă.

Boc a mai spus că Guvernul a menţinutneschimbată cota redusă de TVA la construcţia de locuinţe sociale şi a păstratcota de 9% la medicamente.

"Guvernul a menţinut neschimbată cotaredusă de TVA de 5% la construcţia de locuinţe sociale şi a păstrat cotaneschimbată de TVA la medicamente, de 9%, cât şi la presă - ziare şi reviste.Aceste lucruri au fost decise în Guvern şi nu se modifică la 24% cota de TVA laconstrucţia de locuinţe sociale şi la medicamente", a precizat Emil Boc.

Premierula fost întrebat dacăExecutivul ia în calcul reducerea Taxei pe Valoarea Adăugată la alimentele debază şi a răspuns că o asemenea măsură este nesutenabilă, deocamdată.

"Am discutat acest lucru şi în Guvern.Deocamdată, această măsură nu este sustenabilă. Asta nu înseamnă însă că nu vomdiscuta în continuare cu Finanţele, dar astăzi nu poate fi susţinută debuget", a afirmat primul-ministru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine