2019-12-16 07:50

BREAKING NEWS. Teodorovici anunță CONCEDIERI în Ministerul Finanțelor

 |  16:34
BREAKING NEWS. Teodorovici anunță CONCEDIERI în Ministerul Finanțelor

Vești extrem de proaste date de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Acesta anunță o ajustare a personalului din ministrul pe care îl conduce, însă cei care vor rămâne, au parte de salarii mărite.

„Salariile din Ministerul Finanţelor vor creşte la nivelul anului 2022 şi motivul pentru care am propus acest lucru este acela că ministerul de Finanţe are un volum foarte mare de activitate, oamenii din Minsterul de Finanţe încearcă să îşi găsească locuri de muncă mai bine plătite, dar ne-am asumat că această majorare se încadrează în bugetul pe care Parlamentul l-a aprobat în zona de cheltuieli de personal. Cu alte cuvinte mai puţini, mai eficienţi şi mai bine plătiţi”, a spus Teodorovici, citat de Mediafax.

Ministrul nu a precizat nici procentul de majorare al salariilor, nici numărul persoanelor care vor pleca din minister, spunând că numărul va fi cel care va permite creşterile de salarii vizate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-28Parerea ta...

ANONIM
28 Mar 2019

Restructurarea s a inceapa cu tine borfasule dator vandut Romaniei. Cand iti achiti datoriile gunoi bolsevic ????????????
IOAN
14 Apr 2019

Ori ăsta nu știe ce vorbește ori vulvuța caratista nu știe ce vorbește în interviul de ieri că dacă vin cei de dreapta la putere vor da oameni afară din serviciu !!!! Niște nemernici cărora le e frică de când vor da socoteală !!! Nu mai merge că vor da socoteală în fața marii adunături naționale !!!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Prietenii știu de ce a lăsat Teodorovici bugetul fără protecție Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, este disperat după imagine și funcții, fapt pentru este dispus să stea 24 de ore din 24 în fața camerelor de luat vederi. Dar, atunci când trebuie să răspundă clar și la obiect, pasează imediat răspunderea, așa cum este cazul întârzierii bugetului pe acest an, ori se eschivează mai ceva decât Mihai Covaliu sau Ana Maria Brânză
07 Mar 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray