2019-10-14 14:34

British American Tobacco va coordona din România activitatea din nouă țări din zonă, plus regiunea Kosovo

 |  22:36
British American Tobacco va coordona din România activitatea din nouă țări din zonă, plus regiunea Kosovo

”România devine, în urma unor schimbări organizaţionale, lider strategic în cadrul British American Tobacco pentru opt ţări din sudul şi sud-estul Europei şi pentru Kosovo. În urma deciziei, operaţiunile vor fi coordonate din România”, a anunțat producătorul de ţigarete BAT, luni, într-un comunicat de presă.

Richard Widmann, noul director regional al British American Tobacco, va gestiona din Bucureşti toate operaţiunile BAT din Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia, Kosovo, Bosnia-Herţegovina, Muntenegru, Slovenia, Croaţia şi România.

„România este o ţară importantă pentru British American Tobacco şi de aceea, în ultimii 20 de ani, am investit constant aici, în fabrica de la Ploieşti, în angajaţii noştri şi pentru dezvoltarea întregii afaceri. Faptul că România a fost aleasă ca lider regional demonstrează atât potenţialul său de creştere cât şi angajamentul nostru ferm faţă de viitor”, a declarat Richard Widmann.

Noua structură de organizare a companiei va îmbunătăţi alocarea resurselor şi va eficientiza procesul decizional în ţările şi pentru categoriile de produse implicate, se arată în comunicat.  

British American Tobacco reprezintă cel de-al doilea mare contribuabil la bugetul de stat al României. Compania contribuie anual cu aproximativ 1,6 miliarde de euro, sub formă de accize şi impozite, din totalul de 3 miliarde de euro, cât însumează întreaga industrie a tutunului, potrivit datelor societăţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-04Parerea ta...

LEVST.
04 Dec 2017

"Kent " sa mai vin pe la voi?(vorba bibanului!)...probabil ca, Kent-ul este inca cea mai fumata "iarba dracului", in Romania...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray