2020-03-28 11:19

Când va avea loc LISTAREA la BURSĂ a Hidroelectrica

 |  16:03
Când va avea loc LISTAREA la BURSĂ a Hidroelectrica

Listarea la bursă a producătorului de energie Hidroelectrica ar putea avea loc în septembrie 2020, a declarat joi, la conferinţa "Focus Energetic", Bogdan Badea, preşedintele directoratului companiei de stat. Iniţial, urmau să fie listate 15% din acţiuni, însă Guvernul a intervenit şi a modificat acest procent la 10%.

"Există o comisie la nivelul Ministerului Energiei (acţionarul majoritar. n.r.) care trebuie să aprobe toate task-urile, paşii, caietele de sarcini etc. Am finalizat în şedinţa de săptămâna trecută task-ul pentru consultantul juridic, mai avem pregătit totul ca să lansăm licitaţia în foarte scurt timp, suntem în faza de pregătire a ultimelor documente necesare urcării în SEAP. Licitaţiile pentru consultanţă juridică în vederea listării şi pentru desemnarea consorţiului de listare care se va ocupa de această procedură sunt în faze avansate, astfel încât, pe un calendar normal, listarea se poate întâmpla undeva în cursul lunii septembrie a anului următor", a spus Badea, citat de News.ro.

Acesta dă ca sigură listarea la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi urmează să se stabilească dacă se va lista şi pe bursa din Londra.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine