2020-06-02 14:33

Când va fi votată Legea Dării în Plată

 |  21:01
Când va fi votată Legea Dării în Plată

Inițiatorul legii dării în plată, deputatul Daniel Zamfir, a anunțat că legea dării în plată ar putea fi inclusă marți pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților, astfel încât să poată fi dezbătută și chiar votată miercuri, raportul de admitere, cu amendamente, fiind finalizat.

"Am constatat acum la Camera Deputaților că ceva nu e în regulă cu parcursul Legii dării în plată. Raportul Comisiei Juridice a dispărut brusc de pe site-ul Camerei Deputatilor, deși vineri dimineața fusese, iar acum am aflat de la liderul grupului PNL, Eugen Nicolăescu, că nu va intra la vot miercuri pentru că nu s-ar fi implinit cele 5 zile de stat pe site. Aștept si de la domnul Zgonea o explicație, pentru că în mod cert ceva nu-mi miroase a bine", a declarat deputatul inițial.

Ulterior, Daniel Zamfir a anunțat că liderii grupurilor parlamentare s-au angajat să includă legea pe lista cu proiecte care va fi discutată marți.

"Acum mi-au spus liderii PSD și PNL că o vom introduce mâine suplimentar pe ordinea de zi!", a anunțat, luni, deputatul pe o rețea de socializare.

Plenul Camerei Deputaților va avea loc miercuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine