2020-07-04 03:09

Candidații la șefia ASF, audiați în Parlament pe 6 NOIEMBRIE

 |  16:34
Candidații la șefia ASF, audiați în Parlament pe 6 NOIEMBRIE

Conducerea Parlamentului a decis să amâne audierile pentru desemnarea noii echipe de conducere a Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) - programate pentru această săptămână -, un nou termen fiind stabilit pentru marți, 6 noiembrie, atunci când cei aproape 30 de candidați, înscriși până acum în cursă, vor fi audiați în sala Mihai Viteazul din Palatul Parlamentului.

Termenul pentru depunerea candidaturilor a fost și el prelungit până pe data de 5 noiembrie, după ce inițial expirase pe 23 octombrie. Anunţul a fost făcut de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Vicepremierul Viorel Ştefan, ministru interimar al Cercetării şi Inovării, a declarat recent că s-a înscris în cursa pentru conducerea ASF, el concurând alături de alţi 6 candidaţi, printre care actualul președinte interimar al ASF, Leonardo Badea şi vicepreşedintele instituției, Mircea Ursache.

Pe listă mai figurează Claudia Sava, director în ASF, Andrei Micu, avizat anul trecut ca director general Exim România, Radu Toia, consilier ASF, și Adrian Simionescu, broker.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz