2020-07-02 08:13

Cartier rezidenţial în Dumbrava Vlăsiei

 |  19:57
Cartier rezidenţial în Dumbrava Vlăsiei

P24

Un nou cartier rezidenţial a fost inaugurat în Dumbrava Vlăsiei, în apropiere de Baloteşti, unde compania germană Huf House a lansat primele două case de prezentare cu arhitectură de tip post-and-beam.

Rey Muraru, director Loreco Investments, dezvoltatorul proiectului, spune că, în primă fază, sunt scoase la vânzare 140 de locuri de case. “În funcţie de răspunsul pieţei, ne vom dezvolta până la 4 sate”, a spus Muraru.

Toate cele 140 de parcele sunt deja dotate cu utilităţi, cablurile fiind îngropate în pământ. Primul sat este programat să fie terminat în următorii trei ani. Dezvoltatorul susţine că anul viitor vor fi contruite alte patru case, care vor fi puse în vânzare, capacitatea de producţie a companiei Huf House fiind de 100 de case pe an.

Preţul parcelelor de teren puse în vânzare variază de la 700 de metri pătraţi, până la câteva mii. Dezvoltatorul spune că a contractat câteva societăţi de arhitectură care vor realiza proiecte moderne, clienţii urmând doar să spună ce îşi doresc, dar cu condiţia să respecte regulamentul impus de dezvoltator. Astfel, nu există riscul ca viitoarele construcţii să fie prea apropiate sau lipite de casa vecinului, ori să fie prea aproape de stradă. Avantajul este că fiecare casă poate fi un unicat în felul său, tot unicat fiind şi peisajul înconjurător. Cele două case prezentate au preţuri cuprinse între 2 şi 3 milioane de euro, preţ în care este inclus şi terenul.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-26Parerea ta...

ANONIM
26 Sep 2016

CONSTRUIESTE PENTRU PATRICIU , CU TABLA DE AUR PE CASA
MIHAI
31 Oct 2016

"Preţul parcelelor de teren puse în vânzare variază de la 700 de metri pătraţi, până la câteva mii". Variaza suprafele parcelelor si cel mai probabil in relatie directa variata si preturile. Altfel spus propozitia citata mai sus nu are noima.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz