2020-05-25 14:42

Cel mai mare lanț de cinematografe din Slovacia intră pe piața românescă de profil

 |  02:04
 Cel mai mare lanț de cinematografe din Slovacia intră pe piața românescă de profil

CINEMAX, cel mai mare lanț de cinematografe multiplex din Slovacia, și-a anunțat intrarea pe piața din România și deschiderea primelor cinematografe în București și Brașov.

Creat în 2006, CINEMAX oferă servicii de difuzare a filmelor ajungând în prezent la o rețea de 13 cinematografe multiplex în 12 orașe din Slovacia, totalizând 65 de ecrane și peste 11.000 de locuri, se arată într-un comunicat de presă. În România, CINEMAX a încheiat primele sale parteneriate cu Veranda Mall din București și AFI din Brașov, centre comerciale unde urmează să își deschidă primele cinematografe de pe piața locală.

„Noile multiplexuri se vor deschide la începutul anului 2019 cu tehnologie de ultimă oră și vor oferi o nouă experiență clienților, oferindu-le acestora un spațiu suplimentar între fotolii precum și saloane VIP. În ceea ce privește investițiile, ne uităm la aproximativ 4 milioane de euro în ambele locații", a declarat Michal Drobny, directorul general al companiei slovace.

Ambele cinematografe vor avea o suprafață cumulată de 5.300 mp, o capacitate de peste 2.000 de locuri și 24 de ecrane în total. Cinematografele CINEMAX vor fi dotate cu ultimele sisteme de sonorizare DOLBY Atmos, proiector 4k laser și va oferi un spațiu între scaune mai mare cu 10% comparativ cu spațiul standard oferit de restul cinematografelor. Locațiile vor avea, fiecare, câte o sală și un lounge VIP.

„Doar ca să vă faceți o idee despre intențiile noastre, numai în România  ne propunem să ajungem la 30 de ecrane în următorii ani, având deja contracte de parteneriat semnate cu câteva mall-uri locale”, a mai precizat Michal Drobny, citat în comunicatul de presă.

CINEMAX și compania sa afiliată pentru publicitate cinematografică din Slovacia sunt deținute de Continental Film, un business de familie cu capital privat care a fost înființat în 1997.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine