2020-04-10 00:08

CFR: Tren de marfă deraiat; a fost închis traficul feroviar între Craiova și București

 |  10:00
CFR: Tren de marfă deraiat; a fost închis traficul feroviar între Craiova și București

15 vagoane ale unui tren de marfă încărcat cu cereale au deraiat în cursul nopții, provocând astfel închiderea traficului feroviar pe magistrala M 900, între Craiova şi Bucureşti.

”Circulaţia feroviară este oprită  pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 142+400 de metri, între staţiile CF Stoeneşti şi Drăgăneşti-Olt, judeţul Olt, după ce, în cursul nopţii, un tren marfar, care circulă pe relaţia Craiova – Bucureşti Nord şi ce avea în componenţă 37 de vagoane încărcate cu cereale, a deraiat cu 15 dintre acestea”, anunţă Centrul Infotrafic.

Cinci vagoane s-au răsturnat şi pe celălalt fir de mers, motiv pentru care traficul feroviar este întrerupt în ambele sensuri de mers.

”Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă pagubele materiale sunt însemnate la infrastructura feroviară”, precizează Centrul Infotrafic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-17Parerea ta...

DESTEPT
17 Feb 2020

Doar inceputul . Nimeni nu controleaza nimic si nu raspunde
SABOTAJ
17 Feb 2020

Travarse putrezite vechi de 50 ani . Suruburi si bride care ies singure , vechi de cind lumea . Cine a controlat si verificat in ultimi 30 ani . Asa se prezinta aproape peste tot calea ferata
OLTEANU SUPăRAT
19 Feb 2020

Vecini voștri din vest! Maghiari chiar muncesc cu adevarat. Un consorțiu chinez-ungar care a primit o licitație pentru modernizarea unei linii feroviare între Budapesta și Belgrad va semna un contract până pe 25 mai, a declarat joi, la Beijing, ministrul de externe, Péter Szijjártó. Olteanul supărat pe a sa inteligenta? Cui pasa ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine