2020-02-22 12:13

Cine este noul director interimar al Metrorex

 |  07:22
Cine este noul director interimar al Metrorex

Seful Direcţiei Strategie din Metrorex, Marin Aldea este directorul interimar al instituţiei, el înlocuindu-l pe Cătălin Homor, numit marţi director general la CNADNR.

"Astăzi, 8 decembrie 2015, membrii Adunării Generale a Acţionarilor din cadrul SC Metrorex SA au aprobat preluarea atribuţiilor funcţiei de director general pe o perioadă interimară de către domnul Marin Aldea, director al Direcţiei Strategie, Planificare, Resurse în cadrul S.C. Metrorex SA", a anunţat compania, într-un comunicat de presă.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, l-a demis marţi pe şeful Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Narcis Neaga. De asemenea, ministrul a ţinut să sublinieze că societatea de administrare a reţelei de drumuri va fi reformată şi va avea management privat.

"Nu suntem mulţumiţi de activitatea companiei, este nevoie de o resetare. Sunt carenţe şi pe activitatea operaţională, nu doar pe cea de investiţii", a precizat Dan Costescu.

Ministrul şi-a exprimat încrederea că Cătălin Homor, care s-a ocupat înainte de preluarea interimară a conducerii Metrorex de investiţiile companiei de metrou, îşi va duce cu succes la îndeplinire noul mandat. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine