2020-04-05 11:24

Cine poate să își ducă AFACEREA în Danemarca

 |  15:43
Cine poate să își ducă AFACEREA în Danemarca

Antreprenorii români cu afaceri în IT, design, jocuri, hand-made și alte industrii creative au avut posibilitatea de a se înscrie la competiția pe România a Creative Business Cup.

Câștigătorul urmând să fie trimis la Copenhaga, unde va putea să-și prezinte afacerea în fața unui public internațional, la Creative Business Cup 2020. În cadrul înscrierilor - până pe 3 martie, antreprenorii au completat un chestionar cu detalii despre idee (descrierea pieței, nevoia identificată, echipa), în limba engleză, care se regăsește online. Aceasta este una dintre cele mai mari competiții internaționale din sectorul industriilor creative, la care participă sute de start-up-uri din peste 100 de țări. Fiind o platformă de promovare și finanțare pentru produse sau servicii, care au potențial de a fi scalabile pe piața globală.

Ce domenii intră în concurs

Cei mai creativi antreprenori își vor prezenta ideile pentru a obține atât investiții, cât și premii în cash și servicii de suport în dezvoltarea afacerii, bucurându-se de expunere în mediul internațional, în fața investitorilor și partenerilor. Intră în concurs cele mai bune idei din domeniile Industriilor creative (design, arhitectură, arte și meșteșuguri, publicitate, film, video și fotografie, artele spectacolului, muzică, modă, gastronomie, edituri și presa, radio și televiziune, aplicații mobile și web, publicații virtuale, jucării și jocuri, inclusiv zona de IT & games), care sunt inovatoare și au caracter scalabil.

Pentru o primă etapă

În România, competiția este organizată de către CIVITTA România, companie ce sprijină startup-urile inovatoare prin servicii dedicate și programe suport, cu sprijinul Banca Transilvania - partenerul Industriilor Creative din România.

În prima etapă vor fi selectați 5 antreprenori creativi, care vor primi consultanță în materie de business și financials și workshop-uri de fundraising și pitching, urmând ca la începutul lunii aprilie să fie ales câștigătorul. Câștigătorul selecției românești va concura pentru titlul de World’s Best Creative Entrepreneur și își va susține ideea în fața unui juriu format din experți internaționali, la Copenhaga, unde peste 1000 de minți creative, antreprenori și investitori vor participa la una dintre cele mai importante astfel de competiții din Europa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine