2020-07-09 05:14

Cine sunt noii membri ai Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica

 |  18:18
Cine sunt noii membri ai Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica

După instalarea cabinetului Orban, Compania Natională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a trecut de sub tutela Ministerului Economiei, direct sub tutela Guvernului.

Astfel, recent, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la Transelectrica a decis schimbarea celor șapte membri ai Consiliului de Supraveghere, avându-l în frunte pe Mircea Coșea, și numirea altora, cu mandate provizorii de patru luni, adică până pe data de 29 martie 2020. Deocamdată, Guvernul Orban a numit doar șase membri ai Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica, adică pe Adrian Goicea - economist, Luiza Popescu - inginer, Sebastian Burduja - președinte PNL Sector 1 (FOTO), Jean Valentin Comănescu - avocat, Jean Badea -informatician și Oleg Burlacu - avocat.

De asemenea, a mai fost propusă ca membru provizoriu și jurista Manuela Petronela Stan-Olteanu, dar deocamdată numirea ei este blocată. Mai trebuie precizat că majoritatea noilor membri din Consiliul de Supraveghere de la Transelectrica sunt apropiați de noua guvernare PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz