2019-10-20 22:03

City Mall nu a atras cumpărători nici la a doua licitaţie

 |  18:53
City Mall nu a atras cumpărători nici la a doua licitaţie

City Mall, aflat înfaliment, nu a atras investitori nici la a doua licitaţie programată pentru 20aprilie, astfel că lichidatorul judiciar,Casade InsolvenţăTransilvania (CITR), va discuta cu creditorii alte modalităţi de valorificare aactivului, inclusiv păstrarea acestuia în contul creanţelor.

Sursedin piaţa imobiliară au declarat că nici pentru a doua licitaţie nu a fostcumpărat caietul de sarcini. Investitorii interesaţi aveau ca termen limităpentru depunerea documentaţiei de licitaţie data de 18 aprilie.

Preţulde vânzare a City Mall la a doua licitaţie a fost stabilit la 29,5 milioane deeuro, faţă de 33 milioane de euro cât voiau să obţină lichidatorii centruluicomercial la prima licitaţie, din 31 martie, de care însă nu a fost interesatnici un investitor.

"Nevom întâlni săptămâna aceasta cu creditorii să discutăm care va fi pasulurmător.S-ar putea decide chiar ca Mall-ul să nu mai fie vândut, să fiepăstrat în contul creanţelor sau să fie organizată o nouă licitaţie", adeclarat Radu Lotrean, partener al CITR.

Centrulcomercial a intrat în faliment în luna noiembrie a anului trecut, principalacauză fiind imposibilitatea firmei care îl deţine, Victoria Holding (parte afondului australian de investiţii APN European Retail Trust), de a rambursacreditele contractate pentru achiziţia City Mall, în 2006. La vremearespectivă, fondul a plătit pentru cumpărarea Mall-ului peste 100 milioane deeuro. Fondul australian este al treilea proprietar al City Mall, amplasat înzona Eroii Revoluţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639243-10-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray