2019-10-19 20:31

CNAIR a lansat o licitaţie pentru un proiect de REDUCERE a zgomotului provocat de TRAFICUL RUTIER

 |  11:54
CNAIR a lansat o licitaţie pentru un proiect de REDUCERE a zgomotului provocat de TRAFICUL RUTIER

Potrivit unui anunţ publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitaţie pentru un proiect care vizează reducerea zgomotului generat de traficul rutier. Totul pentru 110,7 milioane lei, fără TVA.

Principala modalitate de finanţare o reprezintă fondurile europene disponibile prin Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020. Proiectul este denumit "implementare planuri de acţiune pentru reducerea zgomotului generat de traficul rutier - etapa 2011-2016".

Acesta vizează construirea de covoare asfaltice fonoabsorbante pe un număr de 48 de sectoare de drum naţional, pe o lungime totală de 112,5 km, si montare de panouri fonoabsorbante pe 9 sectoare de drum naţional/autostradă pe o lungime totală de 23,4 km. Cuantumul garanţiei de participare este de 1,107 milioane lei, conform News.ro.

”Ofertantul declarat câştigător va constitui o garanţie de bună execuţie a contractului, în original, în cuantum de 10% din preţul contractului fără TVA, în termen de 5 zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziţie publică”, se arată în anunţ.

Totodată, ofertantul trebuie să demonstreze că media cifrei totale de afaceri pe ultimii trei ani (2014, 2015 si 2016) a fost de minimum 55 milioane lei.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 8 iunie, iar pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 iunie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-29Parerea ta...

FREACA MENTA
30 Apr 2018

NE-AM DAT DRACULUI . AM ASTUPAT TOATE GROPILE SI ACUM FACEM LUX . CITI ANI TREBUIE SA REZISTE UN ASFALT DE BUNA CALITATE , CUM AR TREBUI ??? ALTI PUNEAU PAIE PE JOS SA NU FACA ZGOMOT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray