2020-07-11 01:46

Complexul Energetic Oltenia, precizări privind condițiile în care a derulat o procedură de achiziție în octombrie 2019

 |  15:54
Complexul Energetic Oltenia, precizări privind condițiile în care a derulat o procedură de achiziție în octombrie 2019

Ca răspuns la o serie de „interpretări tendențioase apărute în spațiul public”, Complexul Energetic Oltenia face, prin intermediul unui comunicat de presă, o serie de precizări privind procedura de achiziție de tablă groasă și tablă aliată derulată în luna octombrie 2019.

„Pentru achiziția centralizată având ca obiect încheierea de acorduri-cadru de furnizare a produsului tablă pentru SE Rovinari, SE Turceni, SE Ișalnița și SE Craiova, cu valoarea maximă estimată de 4,470 milioane lei, s-a întocmit și publicat în SICAP documentația de atribuire aferentă acestei achiziții cu anunțul de participare nr. CN1014873/08.09.2019, atribuirea urmând a fi făcută pe doua loturi: Lotul nr. 1 - Tablă groasă, Lotul nr. 2 - Tablă aliată.

Până la data limită de 17.10.2019, ora 15:00, au fost depuse în SICAP 4 oferte pentru lotul nr. 1 si 3 oferte pentru lotul nr. 2 (una dintre acestea fiind neconformă din punct de vedere al evaluării tehnice)”, se arată în poziția CE Oltenia.

„În urma aplicării criteriului de atribuire ,,prețul cel mai scăzut”, în conformitate cu prevederile legislației și ale documentației de atribuire publicate, s-au perfectat următoarele acorduri cadru:

-  Pentru lotul nr.1, acordul-cadru nr. 73/CEOSE/16.01.2020, cu trei operatori economici (SC TREFO SRL Rovinari, SC CHARLIE COMAT SRL Craiova și SC CIROMAT SERVCONSTRUCT SRL Craiova);

-  Pentru lotul nr.2, acordul-cadru nr. 74/CEOSE/16.01.2020, cu doi operatori economici (SC CHARLIE COMAT SRL Craiova și SC TREFO SRL Rovinari).

Cele două acorduri-cadru au fost încheiate pentru o perioadă de 24 luni, clasamentul ofertelor fiind provizoriu, contractele subsecvente urmând a fi atribuite la valoarea cea mai mică rezultată în urma procedurii de reofertare a operatorilor economici semnatari ai acordurilor cadru”, se mai arată în comunicatul de presă.

În concluzie, conducerea CE Oltenia reiterează faptul că procedura de achizitie „Tablă groasă și tablă aliată”, din octombrie 2019, a fost derulată prin licitație deschisă, cu respectarea tuturor prevederilor legislative de transparență.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz