2019-10-16 20:26

Crăciun şi Revelion cu plata în rate, la Sinaia

 |  16:21
Crăciun şi Revelion cu plata în rate, la Sinaia

Proprietarii de pensiuni din staţiunea Sinaiaoferă turiştilor posibilitatea de a petrece Crăciunul şi Revelionul la munteplătind pentru pachetele turistice avans de zece la sută şi trei rate îndecembrie, ianuarie, februarie, fiind primul an în care pachetele turisticesunt vândute în rate. Potrivit lui Paul Popa de la Centrul de InformareTuristică Sinaia, acesta este primul în an în care turiştii au posibilitatea dea cumpăra în rate pachete turistice nu prin agenţii, ci direct de la cei careoferă cazarea. Conform sursei citate de Mediafax, pentru perioada Crăciunuluiaceste pachete turistice costă 369 de lei de persoană pentru trei nopţi decazare cu mic dejun inclus şi 699 de lei de persoană pentru şapte nopţi decazare cu mic dejun inclus. Pentru Revelion, trei nopţi de cazare în acestevile şi pensiuni costă 588 de lei de persoană, iar preţul pentru patru nopţi decazare cu mic dejun inclus este de 660 de lei de persoană. Paul Popa a precizatcă vilele şi pensiunile care oferă aceste pachete turistice nu au restaurant,iar turiştii care aleg aceste pachete turistice vor trebui să ia masa în altăparte.

Hoteluriledin Sinaia nu vând pachete turistice cu plata în rate, dar unele dintre acesteapractică, pentru Crăciun, discounturi de 20 la sută pentru cei care aducprieteni care ocupă alte patru camere. La hotelurile de patru stele din Sinaiapreţurile pleacă de la 776 de lei şi ajung până la 925 de lei de persoanăpentru două nopţi de cazare în perioada Sărbătorilor de Crăciun. Pentru treinopţi de cazare la un hotel de patru stele turiştii vor plăti între 988 de leişi 1.189 de lei. Pachetele turistice includ cazare, mic dejun, spectacole,colinde de Crăciun şi meniu tradiţional în seara de Crăciun. Preţul unei cinefestive în seara de Crăciun la un hotel de patru stele este de 360 de lei. Înperioada Crăciunului, două nopţi de cazare într-o garsonieră într-un hotel depatru stele costă 700 de lei, iar trei nopţi de cazare costă 1.050 de lei. Ceicare vor să se cazeze de Crăciun într-un apartament la un hotel de patru stelevor plăti 1.050 de lei pentru două nopţi şi 1.575 lei pentru trei nopţi decazare. În aceste preţuri sunt incluse micul dejun şi accesul la saună,piscină, jacuzzi. Pentru copiii sub 10 ani cazarea şi micul dejun suntgratuite.

PentruRevelion, pachetele turistice care includ cazare şi mic dejun într-un hotel depatru stele costă 1.695 de lei. În aceste hoteluri preţul unui pachet turisticcare include demipensiune şi masa festivă ajunge până la 3.840 de lei. DeRevelion, preţul unui apartament într-un hotel de patru stele din Sinaiavariază între 2.865 şi 5.400 de lei. Paul Popa a precizat că s-au făcut dejarezervări atât pentru Crăciun, cât şi pentru Revelion. Acesta a estimat căpentru Crăciun ocuparea locurilor de cazare în Sinaia va fi de cel mult 80 lasută, iar pentru Revelion pachetele turistice la vile şi pensiuni vor fivândute în totalitate, iar la hoteluri vor fi vândute în proporţie de 80-85 lasută.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638951-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray