2019-08-18 00:02

Vezi câţi ROMÂNI au RESTANŢE la BANCI

 |  18:28
Vezi câţi ROMÂNI au RESTANŢE la BANCI

O vorbă a unui amic hâtru: Dacă n-ai credit nu exişti! Din păcate, aşa e. Foarte mulţi români nu se ajung cu banii şi sunt nevoiţi să apeleze la credite. Dar, cum e şi normal, mulţi nu pot achita la timp ratele. Numărul persoanelor fizice înregistrate la Biroul de Credit cu restanțe mai mari de 30 de zile la bănci și instituții financiare nebancare a crescut cu 3.735, la până la 615.348, în noiembrie, față de nivelul din octombrie, potrivit BNR.

În ceea ce privește valoarea restanțelor, acestea se ridicau, în aceeaşi lună noiembrie, la 8,56 miliarde lei, din care peste 2,9 miliarde lei erau în moneda națională, 4,04 miliarde lei echivalent în euro, 1,56 miliarde lei echivalent în alte valute și 52,8 milioane lei echivalent în dolari.

În funcție de categoria de întârziere, restanțele mai mari de 90 de zile reprezentau peste 4,65 miliarde lei. De asemenea, statistica BNR relevă faptul că existau restanțe de 54,7 milioane lei cu o întârziere de 61 — 90 de zile, respectiv de 40,5 milioane lei, între 31—60 de zile. Valoarea totală a creditelor scoase în afara bilanțului depășea 1,86 miliarde lei, iar 1,94 miliarde lei — la colectare.

Totodată, raportat la luna ianuarie 2016, în noiembrie numărul restanțierilor a scăzut cu 98.573 de persoane.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

MARIA
19 Mai 2017

Imprumut
TACHE
15 Iun 2017

Kamatari dinntoate tarile frekti-mi-o.
MARIA PEDRO
27 Iun 2017

GARANȚIE TRUST ÎMPRUMUT Sunt doamna Maria Pedro, Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a-ți achita datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți îmbunătăți afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă sau în alte scopuri? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Nu căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumuturi companiilor, entităților private și persoanelor fizice, la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2% pentru o perioadă fixă de 1-20 ani și o perioadă de grație de șase luni înainte de începerea ratei lunare. Ne puteți contacta prin e-mail prin intermediul: c APLICAREA DATELOR 1) Nume: 2) Țara: 3) Adresa: 4) Sex: 5) Starea civilă: 6) Ocupația: 7) Număr de telefon: 8) locul în locul locului de muncă: 9) venit lunar: 10) Suma împrumutului: 11) durata împrumutului: 12) Scopul împrumutului: 13) Data nașterii: Mulțumesc
ANONIM
11 Iul 2017

DAR LA CAMATARI CATI ROMANI AU DATORII?
ANONIM
12 Iul 2017

FOAMETE MARE PRINTRE CAMATARI.
RAMONA ENACHE
13 Sep 2017

Numele meu este Ramona Enache, locuiesc în orașul Craiova și adresa mea este str. Bucovina, nr.11, bl. I30, sc.1, România. Sunt un om de afaceri și am apelat la bănci pentru asistență la împrumut, dar cerințele și cerințele lor erau prea mari pentru mine, așa că am decis să caut online dacă voi vedea un creditor privat de unde pot împrumuta la o rată scăzută a dobânzii. Din păcate, am văzut atât de mulți advertiseri on-line și am contactat unul dintre ei și numele ei este STELLA KANE LOAN COMPANY, am depus tot ce este necesar din partea mea ca pe un împrumutat, dar nu am știut că voi intra într-o problemă financiară . Am plătit suma de 7.500 de euro pentru un împrumut pe care nu l-am primit. Ca urmare a căutării mele pentru o companie de împrumuturi de încredere, am văzut un alt anunț on-line și numele companiei este COMPANIA DE LUCRU MONDIAL din Nigeria. Am pierdut cu ei suma de 5.000 de euro și până în ziua de azi nu am primit împrumutul pentru care am aplicat. Dumnezeu să fie gloria, un prieten al meu care a solicitat un împrumut și a primit de asemenea împrumutul, a introdus-o într-o companie de încredere unde funcționează doamna Ana Mihai, directorul filialei, și am solicitat un împrumut de suma de 60.000 de euro și au cerut pentru acreditările mele pe care le-am trimis și după ce mi-au terminat verificarea detaliilor, împrumutul a fost aprobat pentru mine și am crezut că este o glumă și poate că este unul dintre acele acte frauduloase care m-au făcut să pierd bani, dar am fost uimit când Mi-am luat împrumutul în mai puțin de 24 de ore pentru o dobândă scăzută de 2% fără garanții. Sunt foarte fericit că DUMNEZEU a folosit prietenul meu care ia contactat și mi-a prezentat-o ​​și pentru că am fost salvat de la a-mi lua afacerea în zbor și a lichidat și astăzi afacerea mea zboară în indoneziană și nimeni nu va spune că nu știți despre compania mea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray