2019-10-14 08:54

Cristian MUNTEAN a devenit consilier în relaţia cu MEDIA din partea prim-vicepreşedintelui ASF, Ovidiu Wlassopol

 |  13:11
Cristian MUNTEAN a devenit consilier în relaţia cu MEDIA din partea prim-vicepreşedintelui ASF, Ovidiu Wlassopol

Preşedintele Asociaţiei Societăţilor de Service Auto, Cristian Muntean, a devenit consilier în relaţia cu instituţiile media din partea prim-vicepreşedintelui ASF, Ovidiu Wlassopol.

Din noua poziţie, Muntean spune că vrea să asigure o protecţie reală a consumatorilor de asigurări şi să formeze un corp al constatatorilor de daună independenţi, susţinând că nu este "pila nimănui" şi nu are obligaţii politice, anunţă Profit.ro.

Sursa citată a mai relatat şi despre alte numiri la ASF, printre acestea fiind şi cea a Ioanei Cazacu, fost secretar de stat şi fost director al Departamentului pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi şi fina fostului premier Victor Ponta, la şefia uneia dintre cele mai importante Direcţii din cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Fost soţ al Liei Olguţa Vasilescu, Ovidiu Wlassopol (40 de ani) a fost numit în structura de conducere a ASF cu sprijinul PSD, după ce 4 ani a fost consilier de cabinet la ASF şi alţi 4 ani tot consilier de cabinet, dar la fostul CNVM. Anterior, din 1998 până în 2002, a lucrat în presă, ca redactor la Jurnalul Naţional, Libertatea şi Pro TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-24

In legatura cu acest articol...

E bine să fii inspector de daune în asigurări?

Decontarea direct - un produs de asigurări pentru consumatori maturi, oferit de o piață de asigurări imatură

DECONTAREA DIRECTĂ, un produs de ASIGURĂRI pentru consumatori maturi oferit de către o PIAŢĂ de asigurări matură

Merită să îți repari MAȘINA într-un SERVICE partener al firmei de ASIGURĂRI?
Parerea ta...

BEBICA
24 Dec 2017

A fost si mocofanul asta in cearceafurile olgutei , sau e urmatorul ???
BEBICA POPO
24 Dec 2017

Bebica, tu cred ca și fost in patul lui Bombonel după cum îți miroase gurița
BEBICA CEL PROSTUT
24 Dec 2017

Te doare tare? Am citit ca prostia doare și tu pari foarte suferind.
BEBICA
25 Dec 2017

NU M-A DOARE NICI MACAR IN KUR , AR TREBUI S-A TE DOARA PE TINE APASAREA JUGULUI PSD-IST , PE CARE I-L PORTI CA UN BOU NEEVOLUAT . EU SINT DEPARTE , TU ESTI ACOLO BOULE , AI VOTAT PSD PENTRU 2 MICI SI O BERE , SUFERA ACUM .
BEBICA CEL FRUSTRAT
25 Dec 2017

Dupa cum scrii, tot WC-uri speli si acolo si in plus, iti miroase gurita. Lasa, vii tu acasa anul viitor cu o coaja de masina si le arati prietenilor din Romania ce mare domn ai ajuns. Haide, lasa vorbaria, ca WC-urile nu se spala singure!
@ CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
27 Dec 2017

UNDE ESTI ? AS VREA SA DISCUTAM MAI MULT DESPRE REPUBLICA PAPUASE ROMANICA .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Dec 2017

ce dracu sa mai discuti...se vede din avion mafia BOLSEVICO-TIGANEASCA adusa de iIiescu-brucan la putere in decembrie 1989................practic astia au inlocuit camarila lui Ceausescu cu camarila lui Iliescu si au pastrat toata dictatura
@ CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
27 Dec 2017

ESTI O CUCUVEA DESTEAPTA , TE - AI PRINS LA JOCUL MURDAR AL LUI ILIESCU . CE PARERE AI DE BOUL TARICEANU , FOSTA GAGICA A LUI DINU PATRICIU ? NU CREZI CA E MULT MAI VINOVAT DECIT ANIMALELE PSDISTE ? BOUL ASTA A FOST CAM IN MAI TOATE GUVERNELE , LA FEL CA SI UDMR . CUM REUSESC PADUCHII SA FIE MEREU IN FRUNTE ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray