2020-03-30 17:13

Criza ieftineşte pachetele de vacanţă

 |  16:36
Criza ieftineşte pachetele de vacanţă

Criza taie pofta românilor de a-şi petrece vacanţele în străinătate. Totuşi, agenţiile deturism nu se dau bătute şi aruncă pe piaţă oferte aproape de nerefuzat.

Grecia, Turcia şi Bulgaria sunt zonele de relaxare preferatede români de mulţi ani. Acest fapt se datorează raportului excelent dintrecalitate şi preţ, costurilor mai mici de transport, şi, bineînţeles, timpuluiredus petrecut pe drum pentru a ajunge la destinaţia dorită. Agenţiile deturism cunosc preferinţele publicului român şi încearcă să-l atragă prin oferteavantajoase, permise de aproape orice buzunar.

Un sejur în Grecia, mai exact în Peninsula Halkidiki, poate fi cumpărat cucirca 100 de euro de persoană. Sejurul, cu o durată de 7 zile, are inclus inpreţ transportul cu autocarul (dus-întors), cazarea la un hotel de 3 stele într-ocameră dublă care dispune de toate facilităţile şi micul dejun. De asemenea, petimpul sejurului se organizează excursii de vizitare a celor mai importantepuncte turistice ale regiunii şi evenimente de socializare care constau înpetreceri, seri greceşti, parcuri de distracţie, la costuri suplimentare.

O excursie în Bulgaria, la Nisipurile de Aur, pentrucinci zile, la un hotel de 3 stele, cu micul dejun inclus în preţ, poate începede la 80 de euro/persoană. Transportul nu este inclus în ofertă, şi nici alteactivităţi pe durata sejurului.

În Turcia, un sejur de 7 zile, în Kusadasi, la un hotelde 2 stele, cu transport şi mic dejun incluse, poate fi achiziţionat şi cu 130de euro de persoană. Facilităţile hotelului sunt reduse, bazându-se pe strictulnecesar, iar distracţiile oferite de regiune rămân la alegerea fiecăruia.

Ofertele „last minute”, la mare căutare

Din cauza crizei, mulţi români au renunţat la destinaţiileîn care plecau până acum în vacanţă cu zboruri charter, astfel că agenţiile aurămas cu pachetele nevândute. Pentru a încerca să mai salveze ceva, multe agenţiiau aruncat pe piaţă ofertele “last minute”, la preţuri mult reduse. Singurul dezavantaj este căturiştii trebuie să se decidă într-un timp foarte scurt să plece în vacanţă. Pesite-ul “Infoturism” există numeroase oferte “last minute”. Turiştii pot opta pentru un sejur în Grecia, înInsula Skiathos, la o vilă de 2 stele, având transportul cu avionul inclus.Preţul iniţial de 480 de euro a fost scăzut la 430 de euro de persoană. Ofertesunt şi pentru Bulgaria, la Nisipurile de Aur, unde un sejur costă doar 99 deeuro, de la 147 de euro/persoană, fără transport inclus, la hotelul HolidayPark de 4 stele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine