2019-10-17 11:04

Cum IRONIZEAZĂ Isărescu politicienii: ”E foarte greu ca niște NEINIȚIAȚI să descopere roata”

 |  18:28
Cum IRONIZEAZĂ Isărescu politicienii: ”E foarte greu ca niște NEINIȚIAȚI să descopere roata”

Mugur Isărescu ironizează Legea privind creditele în franci elveţieni, cât şi Legea dării în plată. România nu este ţara unde s-a născut banking-ul şi este foarte greu ca nişte neiniţiaţi să descopere roata în materie de activitate bancară, a afirmat, vineri, guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), Mugur Isărescu, într-un briefing de presă, conform Agerpres.

"Aud şi eu pe la televizor vrute şi vrute. Două precizări vreau să fac. În urmă cu un an-doi se vorbea despre faptul că Polonia vrea să adopte o lege privind creditele în franci elveţieni. Nu a fost adoptată nici până în prezent. Îmi pare rău că niciunii dintre dvs. (mass-media - n. r.) nu aţi sesizat că au trecut doi ani de zile de când s-a spus că, gata, de mâine, Polonia adoptă legea privind creditele în franci elveţieni. A adoptat, în schimb, Croaţia şi este în stare de conflict cu Uniunea Europeană şi plăteşte pentru asta. Un lucru important de avut în vedere, apropo de iniţiative legislative", a precizat Isărescu.Oficialul BNR a menţionat, totodată, că, la ora actuală, circa 6.000 de debitori ai băncilor sunt protejaţi de Legea dării în plată, şi nu 600.000, cum s-a vehiculat în spaţiul public."Mai reţinem şi faptul că s-a vorbit de 600.000 de debitori ai băncilor care ar fi protejaţi de Legea dării în plată, cum am auzit. Vorbim de nici 6.000 de debitori şi cred mai bine au fost protejaţi cei care au intrat în negocieri bilaterale cu băncile şi au ajuns la soluţii de compromis, lucru pe care noi l-am sugerat de la început. Este foarte greu ca nişte neiniţiaţi să descopere roata în materie de activitate bancară. Nu este România ţara unde s-a născut banking-ul şi unde avem mari specialişti în domeniul bancar. Mai ţineţi minte poveştile de anul trecut, că toată Europa se va lua după noi? Nu s-a luat nimeni din Europa după noi", a punctat guvernatorul BNR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-04Parerea ta...

LEVST.
04 Aug 2017

Roata, da roata, insa Roata Norocului, cam asta este inventia in Romania, iar acest mare bandit , 'sarescu, a avut mare noroc, de fap a stiut cum sa invarta aceasta roata, desigur pentru ca el avea toate datele sa stie cum sa o faca...Dar cat va mai dura si acest noroc, pentru ca -se stie- "mugciorul nu merge de multe ori la fantana"...iar cand ii va veni randul, nu va fi cioblit pe ici pe colo, ci va fi facut mii de cioburi...
ANONIM
05 Aug 2017

In Ro PROFITUL este a celor care au capturat TARA dupa 1990 . MURDAREL ISCUSESCU este unul din groparii principali ai Romaniei. Romania are POPOR DE SINUCIGASI si este condusa de PUNGASI , UCIGASI si tradatori. Ro este condusa de pungasi si tradatori pe ultimul drum in stil african sau tribal.
ZAGURA
06 Aug 2017

Roata nu a fost descoperita, a fost inventata. Dar nu-i poti cere unui finantist sa stie care este deosebirea.
LEVST.
21 Aug 2017

În România, gradul de absorbție a fondurilor europene în sectorul vitivinicol a scăzut de la 100% în 2014 la..." ___------____iar se-nvarte roata si mogul 'sarescu va apasa pe pedala secreta din podea, asa ca nicio grija, procentul de absorbtie va fi de suta la suta, pentru ca marele mogul ‘sarescu este mare proprietar de podgorii, iar cate sute de milioane de euro a dat el (din banii-munca romanilor)catre mai- marii UE, merita si el un mic return,nu? Probabil ca de la inceput aceste fonduri sunt cu dedicatie, oricum mogul capusa cea mare, este gata sa ‘absoarba” tot, direct sau indirect, prin betzivanii lui, imprastiati in toata tara…
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray