2019-07-23 08:07

Cum pot primi românii 6.000 euro de la STAT

 |  16:31
Cum pot primi românii 6.000 euro de la STAT

Statul român este gata să le dea bani românilor care acceptă să-și împădurească terenurile. Toti cei interesați vor încasa câte 6000 de euro pentru un hectar.

Este vorba despre programul "Prima împădurire", care ar putea ajuta la creșterea suprafețelor forestiere, scrie stirileprotv.ro.

Proprietarii de terenuri agricole care vor dori să intre în programul prima împădurire vor primi în primul an la înființarea pădurii câte 6000 de de euro de hectar. În următorii ani, timp de 12 ani, vor primi câte 2700 de euro de hectar pe an.

Cei care primesc bani trebuie să întrețină și să păstreze pădurea până în momentul în care copacii ajung la maturitate și pot fi tăiați.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-07Parerea ta...

GEORGETA
09 Feb 2017

Cred ca exista deja un act legislativ,prin care sunt obligati sa reimpadureasca acolo de unde taie.Tinind cont, ca multi dintre cei ce au dat liber la taieri, in paduri retrocedate sau ale statului, au primit bani buni vinzind lemnul taiat,legal sau ilegal,nu vad de ce noi toti trebuie sa mai platim . Fica mea se duce in fiecare an, impreuna cu prietenii ei si planteaza sute de copaci, ca dupa aceea proprietarii sa benifecieze de bani de la stat?Nu cumva este iar o pomana cu dedicatie din banii nostri?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray