2019-07-19 02:40

Dan Costescu: Autostrada Pitești - Sibiu, deschisă în totalitate în 2021

 |  13:12
Dan Costescu: Autostrada Pitești - Sibiu, deschisă în totalitate în 2021

Ministul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat, duminică, la Pro TV, că noul termen pentru deschiderea în totalitate a Autostrăzii Pitești - Sibiu este anul 2021, față de 2023 cum era prevăzut inițial.

"Între prioritățile noastre este veșnicul proiect Pitești-Sibiu. În acest moment, termenul este 2021 pentru întreaga autostradă, cu cele cinci tronsoane, iar pentru sectoarele de capăt va fi posibilă darea în exploatare mai devreme, cu un an înainte. Este foarte important mai ales pentru Pitești — Curtea de Argeș, care va fi dată în funcție odată cu drumul național care va circula spre județele Vâlcea și Gorj. Este o veste bună pentru cei care merg în acea direcție pentru că, din 2020, aceștia vor putea circula în alt regim către destinațiile lor", a afirmat Dan Costescu.

Ministrul Transporturilor a mai spus că tronsoanele de capăt vor fi gata primele, încă din anul 2020. Acesta a susţinut că sectorul Pitești-Curtea de Argeș este important pentru că odată cu el "vom sincroniza și realizarea" traficului pe drumul național care pleacă pe sub munte.

"Toți conducătorii vor putea merge pe acest tronson dincolo de Târgu Jiu. Șoferii vor scăpa astfel de traversarea Dealului Negru spre Râmnicu Vâlcea. Din cealaltă parte, în 2020, va fi gata și tronsonul Sibiu-Boița", a explicat ministrul Transporturilor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-28

In legatura cu acest articol...

Ministrul Transporturilor anunţă când se va relua circulaţia pe autostrada Orăștie-Sibiu
Parerea ta...

SMECHERII DE LA TRANSPORTURI ?
28 Feb 2016

Iosif Szentes, director general, a hotarat sa reorganizeze compania CFR Calatori desi spune ca in 2015 a incheiat pe “profit” si de reorganizare se ocupa tocmai Marcel Litra. Fratia penalilor de la CFR Calatori: Litra Marcel , director comercial CFR Calatori -luare de mita ; Secara Vasile, fost director general CFR Calatori-santaj; Berindean Nicolae , fost sef oficiu jurudic CFR Calatori-complicitate la santaj; Mogan Petru , sef serviciu logistica CFR Calatori,mentinut de Dorobantu Valentin in aceasta functie fara a avea nicio conditie indeplinita in vederea ocuparii ei ,nici cel putin cea de vechime -evaziune fiscala,tainuire, abuz in serviciu, dare de mita, etc. Radulescu Gheorghe , fost director CFR Calatori Brasov-santaj, fals si uz de fals. Claudiu Dumitrescu, fost membru in CA al al CFR Calatori-trafic de influenta, luare de mita,etc. Dorobantu Valentin, fost director general CFR Calatori-abuz in serviciu, comportare abuziva, etc. Gavris Teodor, fost director tractiune CFR Calatori-luare de mita, trafic de influenta, etc. Si mai urmeaza , e lesne de inteles, cine… Premierul Dacian Ciolos ar trebui sa ia aminte la ilegalitatile la adresa “tehnocratului” Dan Costescu, care tolereaza si astfel de lucruri si sa-l demita, pentru ca in niciun caz nu va avea performantele scontate in acest sector economic atat de dificil, condus acum de o marioneta , dar si a verosilor oameni de afaceri care nu stiu alta cale de a face bussines decat implicand si devalizand banii statului?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray