2020-06-02 17:49

Daniel Dăianu a fost ales preşedinte al Consiliului Fiscal

 |  12:51
Daniel Dăianu a fost ales preşedinte al Consiliului Fiscal

Consiliul Fiscal a anunţat, miercuri, că Daniel Dăianu, fost membru neexecutiv al Consiliului de Administraţie al Băncii Naţionale a României (BNR), a fost ales în funcţia de preşedinte, iar vicepreşedinte a fost numit Bogdan-Octavian Cozmâncă, nominalizat de BNR.

Şedinţa Consiliului Fiscal a avut loc luni, iar cei doi au fost aleşi prin vot secret.

”În data de 16.07.2019 a avut loc şedinţa Consiliului Fiscal în cadrul căreia au fost aleşi preşedintele şi vicepreşedintele instituţiei. În urma votului secret al membrilor exprimat în baza art. 56 din Legea responsabilităţii fiscal-bugetare nr. 69/2010 a fost ales drept Preşedinte al Consiliului Fiscal dl. Acad. Daniel Dăianu, iar pentru funcţia de vicepreşedinte a fost ales dl. Bogdan-Octavian Cozmâncă”, se arată în comunicat.

La începutul lunii iulie, Plenul Parlamentului i-a validat pe cei cinci noi membri ai Consiliului Fiscal: Daniel Dăianu, Bogdan-Octavian Cozmâncă, George Georgescu, Georgiana Camelia Creţan şi Sebastian Bogdan Căpraru.

Tot la începutul lunii iulie, Dăianu a renunţat la funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al BNR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-17Parerea ta...

BERHECI IOAN
20 Iul 2019

Daca nimeni nu tine cont la intocmirea si aprobarea legala a Codului Fiscal,de exemplu si a celorlalte legi fiscale, de acest Consiliul Fiscal mai functioneaza?Da,este nevoie de un decor frumos,avem organisme democratice dar nimeni nu se uita la ele.De unde au bani pentru salarii acesti oameni din Consiliul Fisca?de la contribuabil?Ei sunt buni sa vina la tv sa explice tot felul de anomalii financiare dar cu uitatul raminem.Suntem o colonie in cadrul UE,dar nici cu rusii nu era bine.Amaritul de roman ce sa mai inteleaga?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine