2020-07-05 20:45

DECIZIE. Sevil Shhaideh nu va mai face parte din Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

 |  16:15
DECIZIE. Sevil Shhaideh nu va mai face parte din Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

La solicitarea expresă a ministrului economiei, Virgil Popescu, fostul premier Sevil Shhaideh va fi schimbată din funcția de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, conform hotnews.ro.

În acest sens, ministrul a solicitat convocarea Adunării Generale a Acționarilor, iar anunțul a fost deja publicat pe BVB.

Shhaideh deținea această funcție din octombrie 2017. Atunci a fost numit membru provizoriu, însă în aprilie 2018, Adunarea Generală a Acționarilor a decis ca aceasta să ocupe această funcție încă trei ani.

Sevil Shhaideh, persoană apropiată de Liviu Dragnea, a fost vicepremier și ministru al Dezvoltării în timpul guvernării PSD. Drept docadă, pe 21 decembrie 2016, Sevil Shhaideh a fost prima propunere făcută de președintele PSD, Liviu Dragnea, pentru funcția de prim-ministru al României, propunere refuzată de președintele Klaus Iohannis la 27 decembrie 2016.

Cu două săptămâni înainte de a fi numită la OMV Petrom, Sevil Shhaideh și-a dat demisia din funcțiile de vicepremier și ministru al dezvoltarii. Ea era urmarită penal pentru abuz în serviciu în legatură cu trecerea ilegala a insulei Belina din proprietatea statului la o firma privată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-10Parerea ta...

FURATI IN GASCA
12 Ian 2020

Ce mai rodea si ea la maciuca lui Dragnea ? Tradatoare de tara pentru turci si mafie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz