2020-02-17 11:34

Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre viitorul drum expres Pitești - Craiova

 |  15:11
Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre viitorul drum expres Pitești - Craiova

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că Guvernul va adopta trei acte normative pentru demararea unor lucrări de infrastructură, printre care şi hotărârea privind procedurile de expropriere pentru viitorul drum expres Pitești-Craiova, informează Mediafax.

„Aprobăm în şedinţa de Guvern de astăzi trei acte normative necesare demărării unor lucrări mult aşteptate de cetăţeni şi pentru care am prevăzut sumele necesare în buget. Astfel, printr-o Hotărâre de Guvern adoptăm declanşarea procedurilor de expropriere pentru cel de-al doilea tronson al drumului expres Craiova-Piteşti, după ce săptămâna trecută am făcut acelaşi lucru pentru tronsonul 1 al acestui drum expres. De acestă dată este vorba despre stabilirea amplasamentului şi sumelor necesare pentru exproprieri pe tronsonul 2, de 40 de km, al acestui drum expres”, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern de miercuri.

Al doilea act normativ care va fi dezbătut şi adoptat în şedinţa de Guvern se referă la centura de ocolire Craiova, unde au fost alocate 200 milioane lei. „Un alt act normativ pe care îl aprobăm astăzi se referă la centura de ocolire Craiova – Varianta Sud, proiect pentru care reaprobăm indicatorii tehnico- economici pentru a putea debloca procedurile care stagnează din anul 2014. Alocăm aproximativ 200 de milioane de lei pentru realizarea lucrărilor la acest obiectiv important inclus în Master Planul de Transport General”, a afirmat Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-10Parerea ta...

ANONIM
10 Apr 2019

PARCA ESTE MAI STRIMBA SI LUNGA DE CIT SOSEAUA VECHE DE 2 000 ANI . CE TERENURI SA ALES SA TREACA PE LA EI ? CINE SUNT MAFIOTI CARE AU CUMPARAT TERENURI IN ULTIMI 10 ANI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine