2020-04-05 20:12

Directorii “zburaţi” de Orban şi Berceanu, înapoi la CNADNR

 |  15:27

Persoana numită deministrul transporturilor, Anca Boagiu, la conducerea Companiei Naţionalede Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), Liviu Costache, „învârte”, după bunul său plac, directoriidin companie. Liviu Costache ia de bun ce a fost rău în mandatele foştilorminiştri Ludovic Orban şi Radu Berceanu, respectiv renumeşte în funcţiedirectori “zburaţi” din cauza unor scandaluri.

După ce Adrian Ionescu şi Roxana Moise, directoriîn Compania de Autostrăzi, au plecat prin demisie chiar înainte de numireaAncăi Boagiu, “mânadreaptă” a actualuluiministru, Liviu Costache, îl schimbă pe directorul venituri şi încasări din CNADNR,Lucian Clamuş, cu Ecaterina Munteanu. Aceasta a mai ocupat de două ori poziţiade director venituri şi încasări în cadrul CNADNR. “În 2008, Ecaterina Munteanua fost schimbată din funcţia de director al Direcţiei venituri şi încasări dinCNADNR. În perioada ianuarie-septembrie 2009 a mai ocupat o dată aceastăfuncţie în companie. Ultima demitere a acesteia a avut loc din cauzascandalului de la Giurgiu”, ne-au delarat surse autorizate.

Pe holurile Companiei de Autostrăzi sezvoneşte că un alt director vizat de Liviu Costache este şeful Direcţiei economicedin instituţie, Ionuţ Maşala. “Înlocul directorul general adjunct economic, IonuţMaşala, ar putea fi numită Corina Govoreanu. Totodată, pe funcţia rămasă liberăîn urma plecării directorului centurilor din CNADNR, Ovidiu Barbier, ar puteafi numit Mircea Epure. Acesta a mai fost angajat al CNADNR ca director executival Direcţiei drumuri naţionale finanţare internă”, ne-au mai spus sursele citate.

Şi fostul director general al Companiei deAutostrăzi, Liviu Dâmboiu, a fost văzut pe holurile CNADNR. “Probabil se întoarce vechea gardăde pe vremea foştilor miniştri Mitrea şi Dobre. De asemenea, Vincenţiu Cuc,directorul Centrului de Studii Tehnice Rutiere şi Informatică (CESTRIN) din cadrul CNADNR, va fi schimbat cuBogdanTudor”, ne-au explicatsursele avizate. În Compania de Autostrăzi se zvoneşte că Bogdan Tudor ar fi finullui Laurenţiu Stelea, fost director al CESTRIN.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-15Parerea ta...

BOGDAN TUDOR
01 Oct 2010

bogdan tudor nu este doar finul lui Stelea, fostul Director CESTRIN,ci si nepotul acestuia prin alianta(este casatorit cu nepoata lui Stelea). Vi-l mai amintiti pe Stelea? Este acel director ce incheia contracte in numele institutiei cu nevasta sa: el semna intr-o parte in calitate de director, iar nevasta in partea cealalta.Probabil ca hotelurile din Ranca pe care si le-a inceput pe vremea cat era director trebuie terminate de nepot.
BOGDAN TUDOR
01 Oct 2010

Aviz presei:cereti-i lui bogdan tudor sa vorbeasca. Surpriza,nu poate! Stie doar sa semneze! prin aceasta numire, bogdan tudor devine, la serviciu, seful nevestei sale (nepoata lui stelea, pe care acesta din urma a avut grija sa o angajeze la Cestrin, alaturi de alte neamuri, pe vremea cand era director).
REALITATEA DE LA CESTRIN
04 Oct 2010

Da ce sa zic comenteaza un profesoras de OLT(Vincentiu CUC) haidet sa aflati realitatea de la CESTRIN. Pana in anul 2008, cand a poposit d-ul CUC(profesor de informatica) CESTRIN-ul era o institutie respectata si condusa de un profesionist d-ul Stelea(profesor doctor in drumuri), informaticianul CUC a reusit sa distruga aceasta institutie, transfrmand-o intr-o afacere personala neinteresandu-l de drumuri ci doar sa ciuguleasca din diverse contracte.
REALITATEA DE LA CESTRIN
04 Oct 2010

Profesorul informatician CUC este deranjat ca acum situatia aintrat in normalitate si a venit la conducerea instiutiei(CESTRIN) un Doctor in drumuri d-ul Tudor Bogdan. D-ul Tudor are de munca sa puna pe picioare aceasta institutie si sa ii redea prestigiul de odinioara asa ca succes domnule TUDOR. Bun a fost demis d-ul CUC, dar de ce nu este tras la raspundere pentru felul cum a manageriat aceast institutie? Am inteles ca a fost demis in baza unui control, sa se faca public.
REALITATEA DE LA CESTRIN
04 Oct 2010

Pentru bunul mers al lucrurilor in aceasta tara cred ca fiecare trebuie sa profeseze in domeniul pentru care sa specializat si pentru care tara a cheltuit bani grei asa ca: D-ul CUC sa predea intr-o scoala de prestigiu iar d-ul TUDOR sa profeseze in drumuri la CESTRIN , acolo unde a parcurs toate etapele de la inginer-sef birou-sef sectie-dir adj, asa ca spunetimi dvs care cititi acest comentariu cine este mai indreptatit sa conduca CESTRIN-ul drumarul sau informaticianul? Eu zic drumatul, dvs?
REALITATEA DE LA CESTRIN
04 Oct 2010

Astept comentarii pt cei interesati, o sa revin pe aceasta tema. Sanatate domnilor CUC si TUDOR si va doresc sa aveti realizari depline acolo unde veti activa si sper domnule CUC ca ati invatat ceva din aceasta experienta si sa nu va mai bagati peste alte domenii de activitate decat cele didactice pentru ca distrugeti. A,d-le CUC, daca vreti sa fiti om de afaceri faceti experiente pe banii dvs. nu ai statului pt. ca acum or sa munceasca altii pt. greselile dvs. manageriale.
REALITATEA DE LA CESTRIN
04 Oct 2010

a, mai fac o precizare, stiti care a fost prima masura manageriala a domnului CUC? Va spun eu, a angajat-o pe sotia dumnealui la CNADNR central intr-o functie lejera si cu banuti multi asa ca nu mai vorbiti de altii pentru ca domnul TUDOR a intalnit-o la CESTRIN pe sotie nu a adus-o el asa cum ati facut dvs, deci cine trebuie condamnat, un om ca CUC care isi impune sotia intr-o functie sau niste oameni care s-au intalnit la locul de munca si firesc daca s-au placut a urmat casatoria?
REALITATEA DE LA CESTRIN
04 Oct 2010

voi care cititi credetia ca a gresit CUC sau TUDOR? si cine e mai abilitat sa fie director la CESTRIN, informaticianul CUC sau drumarul TUDOR care si-a petrecut un sfert din viata in CESTRIN?
STELE
06 Oct 2010

Domnule doctor, Chiar si in conditiile actuale priviti cu speranta viitorul? Sunteti chiar constient?
LOREDANA TUDOR
16 Oct 2010

De acum eu si cu Bogdan o sa facem legea in Cestrin. Voi oameni lui Cuc o sa vedeti ce o sa va facem. Sotul meu este doctor inginer si un bun director care stie sa faca un bun management foarte bine CESTRIN-ului. Sa vedeti ce salarii o sa ne tragem noi.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine