2019-10-23 22:05

Directorul Companiei Naționale Aeroporturi București, numit și administrator la Registrul Auto Român

 |  14:57
Directorul Companiei Naționale Aeroporturi București, numit și administrator la Registrul Auto Român

Bogdan Stelian Mândrescu, controversatul director general, de doar 30 de ani, impus de fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, în fruntea Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), este de la sfârșitul anului trecut și administrator la Registrul Auto Român (RAR).

Numirea acestuia, facută printr-o firmă de recrutare angajată de Ministerul Transporturilor, condus acum de constănţeanul Felix Stroe, este surprinzătoare, întrucât Mândrescu n-are nici în clin nici în mâneca cu activitatea de la RAR, la fel cum n-are nicio treabă cu activitatea de la CNAB, compania care include cele două aeroporturi - Henri Coandă, fost Otopeni, și Traian Vuia, fost Băneasa.

Acesta este protejatul vicperemierului Marcel Ciolacu și, din această postură, a ajuns în noiembrie 2016 consilier la un secretar de stat din Ministerul Transporturilor. Ulterior, prin impunerea de către PSD a lui Răzvan Cuc ca ministru al Transporturilor, la începutul anului 2017 Bogdan Mândrescu a ajuns șeful acestuia de cabinet și, imediat, președintele Consiliului de Administrație de la CNAB. Din aprilie 2017 este numit de Răzvan Cuc director general al CNAB. Din această poziție ajunge și reprezentantul CNAB în AGA de la Tarom. Până să ajungă în Ministerul Transporturilor, Mândrescu a fost timp de un de zile consultant la cabinetul fostului președinte-director general al SRTV, Stelian Tănase.

Noul Consiliu de Administraţie de la RAR este format din constănţeanu Dumitru Coiciu - președinte şi şase membri: Marian Dima (tot din Constanța, fost președinte CA RAR), Aurelia Surulescu (director general al Autorității Rutiere Române), Tiberiu Mavrodin - secretar de stat la Ministerul Finanțelor, Bogdan Mândrescu, Adrian Popescu și George Adrian Dincă - actualul director general de la RAR, al cărui mandat, acordat în baza OUG nr.109/201, a expirat de mai bine de un an de zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-15Parerea ta...

RO STAT MAFIOT
18 Ian 2018

........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray