2020-02-25 08:42

Directorul general al Oracle România, Sorin Mîndruţescu, pus sub control judiciar de DNA (surse) UPDATE

 |  10:00
Directorul general al Oracle România, Sorin Mîndruţescu, pus sub control judiciar de DNA (surse) UPDATE

Directorul general al Oracle România Sorin Mîndruţescu a declarat la ieşirea de la DNA că Oracle nu e parte din acest dosar, considerâns că e vorba despre "o regretabilă neînţelegere".

Directorul general al Oracle România, Sorin Mîndruţescu, a fost pus sub control judiciar de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un caz privind anumite fapte de corupţie din mediul privat, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit aceloraşi surse, anchetatorii au stabilit o cauţiune de 500.000 de euro.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat percheziţii, miercuri, la sediul societăţii Oracle România din Pipera într-un caz privind anumite fapte de corupţie din mediul privat.

Surse judiciare au precizat pentru AGERPRES că între Oracle Romania şi o altă companie s-ar fi acordat anumite contracte, iar pentru acestea s-ar fi solicitat drept mită anumite sume de bani.

"Singurul lucru pe care aş vrea să îl spun e că compania Oracle nu e parte din acest dosar. Considerăm, din datele care ne-au fost puse la dispoziţie, că este vorba de o regretabilă neînţelegere. Împreună cu avocaţii noştri vom încerca să aducem în zilele următoare probele noastre pentru a încerca să rezolvăm această regretabilă neînţelegere", a declarat la ieşire Sorin Mîndruţescu.

Directorul general al Oracle România Sorin Mîndruţescu a sosit miercuri seară, la sediul DNA, afirmând că în opinia sa este vorba despre o neînţelegere.

"Nu ştiu, acum aflăm. Consider că este o neînţelegere. Vom vedea", a declarat Mândruţescu la sosirea la sediul DNA, fiind întrebat în legătură cu acuzaţiile care i se aduc.

Procurorii DNA au făcut miercuri percheziţii la sediul Oracle România, directorul general al companiei Sorin Mîndruţescu anunţând la acel moment, prin intermediul avocatului, că nu cunoaşte acuzaţiile şi că va cere să afle mai multe elemente din dosar, însă,a precizat că, fiind o procedură în curs, va rămâne rezervat cu declaraţiile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine