2020-02-21 16:33

Divorţul lui Tiger Woods ar putea fi cauza aprecierii coroanei suedeze

 |  18:09
Divorţul lui Tiger Woods ar putea fi cauza aprecierii coroanei suedeze

Înţelegereade divorţ prin care Tiger Woods ar putea plăti până la 500 de milioane dedolari modelului suedez Elin Nordegren s-ar putea afla la baza unei aprecieri acoroanei suedeze în raport cu moneda americană, apreciază analiştiiCitigroup.

Pieţelemonetare au fost afectate de o nervozitate ridicată marţi, însă traderii aufost destinşi de o notă a Citigroup care sugerează că înţelegerea de divorţ alui Tiger Woods ar putea fi cauza aprecierii coroanei, se arată într-unmaterial postat de un jurnalist Wall Street Journal (WSJ) pe blogulcotidianului american. Divorţul jucătorului de golf s-a încheiat luni, chiar înmomentul în care coroana suedeză a început să se aprecieze faţă de dolar.Coroana s-a depreciat ulterior, fără nici un fundament clar al variaţiilor.

EfectulWoods ar putea fi doar un zvon, dar "nu putem fi siguri", au notatanaliştii de la Citigroup.

Explicaţiaspecialiştilor grupului financiar american este logică, notează jurnalistul WSJKatie Martin. Suma pe care Tiger Woods o va plăti în urma divorţului nu estecunoscută încă, dar va fi probabil destul de mare. Pieţele financiare suntdestul de liniştite şi pot fi influenţate uşor. Cumpărarea de coroane învaloare de câteva milioane de dolari de către Tiger Woods ar fi suficientă,consideră Martin. Potrivit presei americane, Nordegren ar urma să primeascăîntre 100 şi 500 de milioane de dolari în urma divorţului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine