2019-10-15 20:16

DOCUMENT: E gata BUGETUL pentru 2017. Se așteaptă avizul CSAT

 |  16:27
DOCUMENT: E gata BUGETUL pentru 2017. Se așteaptă avizul CSAT

Noul proiect al bugetului de stat pe anul 2017 a fost publicat de Guvern, fiind aşteptată să înceapă şi şedinţa Executivului în care acesta să fie aprobat. Guvernul a majorat puternic, faţă de prima variantă, fondurile alocate Ministerului Apărării, de la 11 miliarde lei la 16,3 miliarde lei, echivalent cu 2% din produsul intern brut (PIB), dar a redus semnificativ fondurile alocate Serviciului Român de Informaţii, principalul serviciu de informaţii al României. Noul proiect de buget pe acest an a fost publicat vineri de Ministerul Finanţelor.

Iniţial, şedinţa Guvernului era programată pentru ora 13.00, însă aceasta nu a început nici la ora transmiterii acestei ştiri. Surse guvernamentale precizau anterior pentru News.ro că motivul amânării îl constituie faptul că încă se lucra la proiectul de buget, care urmează să fie adoptat de Guvern şi transmis Parlamentului chiar în această seară.

După ședința de Guvern, bugetul trebuie să ajungă în Parlament. Tot astăzi, conducerea Parlamentului va lua în discuție și solicitarea lui Klaus Iohannis pentru convocarea referendumului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-31

Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray