2020-02-21 21:19

DRAGNEA anunţă un proiect privind DUBLUL STANDARD. PEDEPSE usturătoare pentru cei care aduc în România produse de slabă calitate

 |  13:37
DRAGNEA anunţă un proiect privind DUBLUL STANDARD. PEDEPSE usturătoare pentru cei care aduc în România produse de slabă calitate

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat că săptămâna viitoare va depune la Parlament legea dublului standard, iar cei care vor mai aduce în România produse de calitate mai proastă decât în ţara lor, “vor plăti ca să-i usture”.

Liviu Dragnea a declarat duminică, într-o emisiune la TVR1, că pot fi aduse produse în ţara noastră în continuare, dar acestea trebuie să fie la aceeaşi calitate ca şi în străinătate.

“Venim aici şi discutăm despre dublul standard şi vreau să vorbesc foarte mult despre asta pentru că e o idee la care eu nu renunţ. Săptămâna viitoare voi depune în Parlament o lege care va revoluţiona acest sistem şi anume legea dublului standard. Cei care vor mai îndrăzni să mai aducă în România produse de calitate mai proastă decât în ţara lor vor plăti ca să-i usture.   Asta trebuie să înţeleagă toată lume,a pentru că nu e în regulă. Vor să vină cu produse în România, perfect, dar să vină cu produse de calitate superioară aşa cum e şi la ei în ţară”, a afirmat Liviu Dragnea, citat de News.ro.  

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-12Parerea ta...

ANONIM
13 Mai 2019

IAR FAMILIONUL LUI ARE NU STIU CITE MAGAZINE CARNE MACELARIE IN TOT JUDETUL , PLUS OLTENIA . IN TOT ALEXANDRIA OAMENI SI VECINI , VORBESC USOR SI INCET DE EL LE ESTE FRICA SA VORBEASCA . TEROARE INTRE E.
ANONIM
13 Mai 2019

ADICA CEI CARE PUNEAU APA IN BERE CIND AVEA CRISME SATESTI . SA FIE TRASI IN TEAPA IN PIATA MARE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine