2020-02-18 18:53

Dragnea ATACĂ din nou firmele ”nemernice străine”

 |  17:07
Dragnea ATACĂ din nou firmele ”nemernice străine”

Liviu Dragnea a anunțat vineri, la Botoșani, că Parlamentul va adopta o lege prin care va fi pedepsită „orice firmă nemernică străină” „și chiar și românească” dacă va vinde în „această țară” produse care nu au aceeași calitate ca cele din Vest.

În timp ce lăuda modul în care europarlamentarii PSD s-au „bătut” în Parlamentul European pentru România - un exemplu invocat fiind Maria Grapini - Dragnea a spus: „(...) așa cum o să facem și noi în Parlament să dăm o lege ca să pedepsim orice firmă nemernică străină care - și chiar și românească - care își va permite să vândă în această țară produse care nu sunt de aceeași calitate ca și cea din Vest sau produse produse care nu corespund”.Înainte de a face această afirmație, Dragnea s-a întrebat: „De ce ar trebui românii să mănânce produse agro-alimentare mai proaste decât cele din Vest? Noi suntem cobaii Europei? Noi suntem poporul pe care ei au hotărât să facă experimente? Copiii noștri trebuie să fie ghiftuiți cu legume și fructe ... practic sunt otrăvite dacă vorbim de chimicale”.La începutul discursului, Dragnea s-a plâns din nou de durerile de spate, dar a găsit și o justificare în lupta cu statul paralel: „Când te ții băț așa și drept îți mai pleznește”.

La finalul discursului de aproape o jumătate de oră, Dragnea i-a urat Vioricăi Dăncilă, care l-a însoțit în această vizită, „să nu aibă probleme cu coloana”. „Măcar unul trebuie să rămână întreg până la final”, a adăugat el.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-19Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
19 Apr 2019

cum ramane cu mafia TELEFOANELOR GSM care distrug sanatatea oamenilor? de aia nu se vorbeste deloc observ
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
19 Apr 2019

EXACT CE FACE KIM JONG IN KOREEA COPIAZA 100% SI PSD-UL....PSD-CIUMA ROSIE
HE , HE, HE...!!!
19 Apr 2019

'' Borfașul national "" si gunoaiele mafiei psd-alde folosesc tehnica occidentala si injura Europa. Bai borfasule injura si Brazilia si Israelul si analfabetii tai din TeleMorman care folosesc aragaze , frigidere , laptopur, tablete, telefoane aduse din occident. Du-te dracu la puscarie de papagal nenorocit. Te folosesti de NAIVITATEA unk amarâti sa arati ca esti.... ce ???? UN KKAT ANFABET , AGRAMAT SI PROST . LA CEL SI VIERMII CARE TE VOTEAZA.
ABRANBURICA
19 Apr 2019

BA MAGARULE ; LA VAMA SINT TOT OAMENI TAI
MACACPEDRAGNEA
28 Apr 2019

BAI NIMICULE , NE LASI ?
ANONIM
28 Apr 2019

prosti si agramati postacii acestia Ce te mai miri de gandirea pe care o au ?Daca din toamna vin liberalii cu ale lor hotii si ale lor incompetente va intoarceti la dragnea asa i?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine