2020-02-29 03:16

Dragnea: Legea dublului standard se va aplica şi fermierilor români

 |  14:14
Dragnea: Legea dublului standard se va aplica şi fermierilor români

Şeful PSD Liviu dragnea a declarat că legea dublului standard se va aplica inclusiv fermierilor români, şi mai precis celor care folosesc substanţe care mai de care mai nocive pentru urgentarea coacerii legumelor. Potrivit iniţiativei, produsele supuse dublului standard vor fi confiscate şi retrase de la vânzare.

„Legea dublului standard, carre va fi adoptată în curând, va fi valabilă pentru oricine, nu doar penru produsele străine. Nu putem permite ca unii să „dea la coadă” la roşii”, a spus liderul PSD la TVR 1, referindu-se la fermierii care folosesc substanţe care grăbesc coacerea.

Proiect de lege prevede sancţionarea celor care vând produse sau servicii "falsificate supuse dublului standard" cu amendă de maxim 4% din cifra de afaceri. În caz de abatere repetată se suspendă autorizaţia de funcţionare a comerciantului pe 6 luni. Prevederile proiectului de lege se aplică tuturor persoanelor fizice şi juridice care desfăşoară relaţii comerciale cu produse de larg consum, produse agroalimentare, carburanţi, servicii de telefonie şi internet, servicii finaciare, servicii turistice, indiferent de forma de comerţ.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-19Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
19 Mai 2019

Control facut de circari . mai trebuie sa ingroasa schema trintorilor de la stat
ANONIM
20 Mai 2019

EL STIE MAI BINE , DE CIND ERA CIRCIUMAR . PUNEA APA IN BUTOIUL DE BERE
MAFIA PSD
20 Mai 2019

Borfasul national draKnea a uitat cand a furat banii de hrana a orfanilor din Teleorman ssi cand impreuna cu lichelele psd din șparlament A VOTAT IMPOTRIVA CRESTERII ALOCATIILOR. ACEST GUNOI URASTE COPII SI PARINTII ACESTORA. LA PUSCARIE LICHEA BOLSEVICA.
TRADATORI DE TARA
21 Mai 2019

LA INTREBAT CINEVA , CITE LACURI SI PESCARI , ARE MAFIA LUI ? EL SI GAASCA DIN SEDIU PSD GINDESTE PENTRU EI SI CLANURI MAFIOTE . ESTE O GRUPARE MAFIOTA ORGANIZAT PARAMILITAR . ALO SECU DORMITI LINGA TRADATORII SI VINZATORII DE TARA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine