2020-03-29 12:45

E oficial: 2.000 de oameni vor fi dați afară de la ANAF

 |  22:04
E oficial: 2.000 de oameni vor fi dați afară de la ANAF

Ordonanţa de urgenţă privind unele măsuri pentru îmbunătăţirea şi reorganizarea activităţii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, adoptată pe 4 februarie de Guvern - în seara cu cele 25 de ordonanțe - a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial, informează Agerpres. Această OUG prevede, printre altele, reducerea structurii de personal cu peste 2.000 de posturi şi eliminarea a 35 de posturi de conducere.

„Vorbim despre reducerea structurii de personal a acestei instituţii cu peste 2.000 de posturi, de asemenea, eliminarea a 35 de posturi de conducere, iar din patru vicepreşedinţi rămân trei. Este un act normativ promis pentru reorganizarea acestei instituţii şi eficientizarea activităţilor de colectare a impozitelor şi taxelor percepute contribuabililor români”, spunea, la data adoptării ordonanţei, Ionel Dancă, şeful Cancelariei premierului.

Între alte prevederi ale ordonanței figurează obligativitatea prezenței a doi inspectori fiscali în momentul efectuării unui control.

Potrivit Sindicatului Național Finanțe Publice - SindFISC, Consiliul Legislativ ar fi avizat negativ proiectul de ordonanță de urgență referitor la reorganizarea activității Agenției Naționale de Administrare Fiscală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-12Parerea ta...

CETATEANUL
16 Feb 2020

Desfiintarea unor institutii si agentii care au ca atributii TAIATUL FRUNEZEI LA CAINI cand se va produce...??? Reducerea structurii de personal, de posturi şi eliminarea de posturi de conducere de la; AVOCATUL POPORULUI, OFICIU DE SPALARE A BANILOR, INSTANTELE MILITARE(parchete si judecatorii),......ETC cand si de catre cine se va face.....????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine