2019-12-13 06:04

E OFICIAL: Klaus Iohannis a retrimis BUGETUL în Parlament

 |  16:09
E OFICIAL: Klaus Iohannis a retrimis BUGETUL în Parlament

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis în Parlament, pentru reexaminare, proiectul de buget. Exact cum anunța în urmă cu câteva zile. Vineri consilierul său economic a explicat public motivele concrete și așteptările pe care le are Administrația Prezidențială de la reexaminare.

Președintele Klaus Iohannis, a susținut miercuri, 6 martie, o declarație de presă, la Palatul Cotroceni și a anunțat că va retrimite bugetul pe 2019 în Parlament pentru a fi corectat și îmbunătățit.

„Voi retrimite Parlamentului, pentru corectură și îmbunătățire, Legea Bugetului pentru 2019.

Mesajul este simplu: faceți un buget sănătos pentru România!

Parlamentul are ocazia, dar, în primul rând, responsabilitatea, să facă rapid corecțiile necesare, astfel încât bugetul chiar să fie unul pentru dezvoltarea României”, transmitea atunci Klaus Iohannis.

Prognozele macroeconomice pe acest an sunt excesiv de optimiste, iar banii alocați în proiectul legii de buget pe 2019 nu asigură necesarul plății tuturor pensiilor, a spus Cosmin Marinescu, consilier al șefului statului pe probleme economice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-08Parerea ta...

COSTICA
08 Mar 2019

Un presedinte care nu-si iubeste poporul. Nu stie sa colaboreze si nici nu stie ca, atributiile principale al sale sunt cele din domeniul extern. Nu trebuie sa se implice in activitatea guvernului. Daca stiam ca asa va proceda nu-l mai VOTAM. Am gresit si imi asum gresala . Nu o voi mai repeta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray