2019-10-19 20:48

E OFICIAL. O bancă a ÎNGHIŢIT altă bancă. Ce trebuie să ştie toţi CLIENŢII

 |  10:08
E OFICIAL. O bancă a ÎNGHIŢIT altă bancă. Ce trebuie să ştie toţi CLIENŢII

Banca Transilvania a devenit proprietarul pachetului majoritar de acţiuni (99,15%) deţinut de Eurobank Group la Bancpost, respectiv al acţiunilor deţinute la ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN, notează News.ro.

După finalizarea tranzacţiei, va începe în cel mai scurt timp integrarea acestor entităţi în Grupul Financiar Banca Transilvania. ”În cadrul tranzacţiei, BT dobândeşte şi participaţii în capitalul social al societăţilor din Grupul Eurobank din România, respectiv ERB Retail Services IFN SA şi ERB Leasing IFN SA”, informează miercuri banca.

Bancpost a fost achiziţionată la 75% din valoarea activului net, pentru aproximativ 178,67 milioane euro, iar în plus BT a preluat un împrumut subordonat în valoare de 80 milioane euro datorat de Bancpost către foştii acţionari.

Pentru ERB Retail Services IFN, Banca Transilvania a plătit 40,42 milioane euro, iar pentru ERB Leasing IFN suma de 6,79 milioane euro.

Pentru operaţiuni, servicii şi consultanţă, clienţii trebuie să se adreseze, în continuare, entităţilor respective. Conturile clienţilor Bancpost rămân la Bancpost până la finalizarea integrării Bancpost, ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN în Grupul Financiar BT.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-04Parerea ta...

RO STAT MAFIOT
04 Apr 2018

Cei care au capturat Ro in 1989, DUPA CE AU DEVALIZAT BANCILE, DUPA CE AU VANDUT INDUSTRIA LA FIER VECHI, DUPA CE AU INSTRAINAT BOGATIILE NATURALE SI PAMANTUL TARII, DUPA CE ROMANII AU FOST ALUNGATI DIN TARA (Ro fiind a doua tara din lume dupa SIRIA care-i in razboi, DUPA CE TOATE LEGILE SI REGLEMENTARILE AU FOST FACUTE DE CATRE MAFIOTI TRADATORI PENTRU HOTI TICALOSI, DUPA DEZVOLTAREA BURGHEZIEI COMUNISTE IN CELE DIN URMA , AU ADUNS TARA LA SCLAVAGISM MODERN IN CARE BANDITI "FURA LEG" (IMORAL) POPORUL ROMAN PE FATA PRIN DIFERITE SCHEME SI LEGEII, A PENSIILOR, A SALARIZARII, A IMPOZITARII, A INMORMANTARII, ETC
ANONIM
05 Apr 2018

cu miinile curat - murdare
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray