2020-04-03 21:13

Erste: Politicienii au şansa să ducă România în topul statelor din Eeuropa Centrală şi de Est, dar o risipesc "în stil mare"

 |  16:32
Erste: Politicienii au şansa să ducă România în topul statelor din Eeuropa Centrală şi de Est, dar o risipesc "în stil mare"

Politicienii din România au şansa să aducăstatul printre principalele ţări din Europa Centrală şi de Est, dar o risipesc"în stil mare", a declarat preşedintele şi directorul general algrupului austriac Erste Bank, Andreas Treichl. "Cred că preşedintele şiGuvernul ar trebui să se asigure că lucrează împreună şi că reuşesc în sfârşitsă arate românilor că au ţara sub control şi să nu mai dea vina pe oficiali cănu sunt profesionişti", a afirmat şeful grupului austriac, într-oconferinţă de presă. El consideră că România este una dintre puţinele state dinEuropa care au "o asemenea şansă" să iasă din recesiune mai repede şimai bine decât orice alt stat. "Nu văd nici o ţară din Europa care îşiface treaba atât de prost în a profita de avantajele pe care le are. Şi iubescRomânia, iubesc poporul român, iubesc banca mea de acolo şi nu înţeleg pur şisimplu ce se întâmplă", a spus Treichl.El a adăugat că politicienii au şansa să aducă România în topul statelordin Europa Centrală şi de Est. "Nu ştiu care cred politicienii că esteresponsabilitatea lor. Ei au acum au şansa să aducă România în vârful EuropeiCentrale şi de Est şi o risipesc în stil mare. Şi nu am nici cel mai micindiciu de ce. Nu sunt proşti, nu sunt tâmpiţi. Sunt foarte inteligenţi, cunoscceea ce trebuie să facă, sunt bine educaţi, există mult mai mulţi oameni deafaceri în Guvern decât în alte state şi nu am nici un indiciu de ce nu facnimic", a spus Treichl.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-10-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine