2020-01-28 22:17

Eugen Teodorovici anunță o nouă MAJORARE a salariului minim în 2018

 |  00:33
Eugen Teodorovici anunță o nouă MAJORARE a salariului minim în 2018

Salariul minim pe economie ar putea crește înainte de 1 ianuarie 2019, a anunțat Ministrul de Finanțe marți seara la TVR. Eugen Teodorovici a spus că decizia va fi luată la rectificarea bugetară de luna viitoare. Tot atunci se va decide și cum se va restructura aparatul de stat, o condiție esențială pentru aplicarea noii legi a pensiilor, susține Teodorovici.

Avem în calcul o nouă rectificare bugetară în noiembrie. Aşa am spus la început. Era undeva în octombrie, dar s-a întârziat prima rectificare, automat undeva în noiembrie, pentru că oricum până la final de noiembrie ai voie să faci a doua rectificare (...). A fost anunţată încă de la prima rectificare că planificăm în anul 2018 două rectificări bugetare, una în iulie, dar s-a întârziat până în septembrie şi aveam în octombrie cea mai două rectificare şi, la fel, automat s-a mutat în noiembrie, oricum fiind ultimul termen final de lună să poţi face a doua rectificare”, a spus Teodorovici.

Principalul punct pe ordinea de zi a ședinței de guvern este dezbaterea proiectului noi legii a pensiilor. Ar fi necesare, numai pentru anul viitor, 7 sute de milioane de lei pentru acoperirea modificărilor.

Ministrul susține că a început discuțiile în guvern pentru eficientizarea aparatului de stat astfel încât să genereze creșteri de venituri la buget.

Teodorovici a mai precizat că până la finalul anului se vor plăti taxele auto care trebuie restituite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-10Parerea ta...

AI DISTRUS TARA
10 Oct 2018

COCALARULE , HAI LA FURAT DIN BANU PUBLIC
PESEDISTILLOR
10 Oct 2018

asta cind isi plateste datoria de 700 000 de eur la stat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine