2020-07-07 16:27

Eugen Teodorovici îi PROVOACĂ pe Orban și Cîțu la o dezbatere economică

 |  18:59
Eugen Teodorovici îi PROVOACĂ pe Orban și Cîțu la o dezbatere economică

Acuzat că a lăsat bugetul țării cu o imensă gaură, fostul ministru de Finanțe al PSD, Eugen Teodorovici îi cheamă la dezbatere pe Florin Cîțu și Ludovic Orban la ASE pe teme econimice.

"Îl invit pe domnul Orban, pe domnul Cîţu pentru mâine (vineri - n.r.), la ora 12,00, la Academia de Studii Economice, la o dezbatere publică pe tot ceea ce înseamnă teme legate de economia ţării, legate de finanţele ţării. Sper să dea curs unei astfel de invitaţii, pentru că este corect faţă de cei care ne urmăresc, români, persoane fizice, companii din România, să ştie corect care este situaţia, la ce să se aştepte în următoarea perioadă şi, mai ales, care este planul actualului Guvern, pentru că - ştim cu toţii - se evită luarea de măsuri până pe 24 noiembrie, astfel încât să nu-i fie afectată candidatura domnului Klaus Iohannis", a declarat Teodorovici, fost ministru al Finanţelor, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD, citată de Antena 3.

El s-a arătat convins că rectorul ASE va fi de acord să găzduiască "această dezbatere foarte importantă".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-14

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

DEZLEGAREA MINTILOR
15 Noi 2019

Cristian Tudor Popescu. „Apoi, nu stiu ce s-a votat in Parlament ca nu eram membru al Parlamentului. Iar, minunat! Esti seful guvernului si nu stii ce s-a votat in Parlament. Si o spune cu subiect si predicat. Mda, trebuie sa fii membru al Parlamentului, nu-i suficient sa fii prim-minisru, ca sa stii ce se voteaza in Parlament si cu ce legi vei lucra in continuare ca sef al Executivului. Din nou, extraordinar!”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz