2020-05-29 04:43

Facebook și Google, în vizorul Fiscului din România

 |  09:07
Facebook și Google, în vizorul Fiscului din România

Facebook, Google și alte companii din industria online, care nu sunt înregistrate în România, sunt investigate de Fisc. Declarația a fost făcută de președintele ANAF, Dragoș Doroș, într-o emisiune la Digi24.

Șeful Fiscului spune că se încearcă identificarea veniturilor realizate de mai multe companii IT, dar care nu se reflectă în declarații de impozite la noi, pentru a putea fi taxate corespunzător.

„Plătesc ceva taxe, dar ele se află în același pool de analiză în felul în care plătesc taxe și ar trebui să plătească taxe. O să vedem în urma analizei dacă ar trebui sau nu să plătească mai multe taxe, dar scopul pentru care facem această analiză este evident că da, credem că da”, a declarat Dragoș Doroș.

El spune că trebuie să identificate sursele de venit pe care le realizează nu doar aceste două companii.

”Aici avem discuții mai complicate și mai complexe, e vorba și de site-urile de vânzări online ș.a.m.d., toate astea se află în vizorul nostru”, a dat asigurări șeful Fiscului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-15Parerea ta...

PRIMI HOTI ANAFUL
15 Mai 2016

SE FAC CA NU STIU . COLABOREAZA PE MINA CU CEI CARE II CONTROLEAZA . ANGAJATI FISCULUI AU FIRME IN COLABORARE CU RUDE , CUNOSCUTI , PRIETENI , EI ASCUND FURTURILE . IN ORCE BALANTA CONTABILA SE AFLA DIFERENTA DIN A DOUA LUNA . SE STIE TOT . CIND II IA LA INTREBARI SI RASPUNDERE , PENTRU MUSAMALIZARE . CITI ANGAJATI AI FISCULUI AU LUAT LA CERCETARI , IN CAZUL FURTURILOR MUSAMALIZATE . SA RASPUNDA PERSONAL SI MATERIAL , CU INFRACTORI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine