2020-02-19 13:27

Facturi mai mari la GAZE pentru consumatorii casnici. Cu cât a crescut preţul

 |  15:02
Facturi mai mari la GAZE pentru consumatorii casnici. Cu cât a crescut preţul

Preţul gazelor pentru consumatorii casnici în regim reglementat aflaţi sub contract cu mai mulţi furnizori regionali a crescut, de la 1 mai, cu 5 până la 14%, în funcţie de furnizor.

Potrivit noilor preţuri publicate în Monitorul Oficial de către ANRE, vor avea parte de scumpiri abonaţii din zona Dobrogei, Bihor, Teleorman, Olt, Giurgiu, dar şi consumatori casnici din zona Moldovei şi Harghita.

Scumpirile pleacă de la 2%, cum e cazul firmei furnizoare din Teleorman, până la 14%, cum e cazul furnizorului din Tulcea.

Cel mai mare furnizor din sudul ţării a scumpit deja cu 10% gazul, de la 1 aprilie, anticipat față de cei 15 furnizori cărora li s-a aprobat acum majorarea prețurilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-03Parerea ta...

VFD
03 Mai 2018

facturile acestea vor creste cu nesimtire,dar pe parcurs tot mai multe firme isi vor pierde clientii;asa ca degeaba scumpesc ei debransarea, fiindca la cresterea salariala si a pensiilor dar si a ajutoarelor sociale nu va fii atat de mare pt omul de rand ,fiindca acesta din urma nu va mai fii capabil sa tina ritmul cu scumpirile mai mari, iar regiile autonome dar si firmele nu vor mai avea castiguri asa mari!
MEGAPROBA
10 Mai 2018

Monopolul face ce vrea !!! Cârmacii au căldură subvenționată ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine