2019-12-07 13:22

Faleza Mangalia-Saturn va fi MODERNIZATĂ. Ce prevede PROIECTUL și la cât se ridică INVESTIȚIA

 |  15:04
Faleza Mangalia-Saturn va fi MODERNIZATĂ. Ce prevede PROIECTUL și la cât se ridică INVESTIȚIA

Faleza Mangalia - Saturn va fi modernizată cu fonduri europene. Valoarea investiţiei este de aproximativ 23 de milioane de lei. Proiectul prevede refacerea zonei pietonale şi a iluminatului public, dar şi amenajarea unui spaţiu verde.

Proiectul denumit "Lucrări de amenajare şi modernizare zone de interes turistic - Sudul Litoralului" are o valoare totală de aproximativ 23 de milioane de lei şi este finanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 7. Proiectul vizează reabilitarea falezei Mangalia-Saturn pe o distanţă de doi kilometri, prin refacerea integrală a zonei pietonale şi a sistemului de iluminat public. De asemenea, va exista un punct de belvedere, se va amenaja un spaţiu verde şi vor fi create alei de acces, precizează Primăria Mangalia.

Toate zonele care au diferenţe de nivel şi sunt destinate traficului pietonal vor fi echipate cu scări de acces şi rampe pentru persoane cu dizabilităţi, acestea fiind dotate cu balustrade din inox rezistent în mediul marin, potrivit news.ro.

"Pentru revitalizarea staţiunilor turistice din sudul litoralului, administraţia publică locală a conceput un program de reabilitare a acestora, astfel încât toate staţiunile Mangaliei să fie cât mai atractive pentru primirea turiştilor. În urmă cu aproximativ patru ani, am modernizat vechea faleză a oraşului, iar acum, acest proiect vine în completarea investiţiilor realizate de municipalitate pentru ca staţiunile noastre să devină destinaţiile de vacanţă preferate în rândul turiştilor români şi străini”, a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray