2019-10-14 08:56

Firmele, păsuite în relația cu REVISAL. Care este noul TERMEN de transmitere a actelor adiționale la contractele de muncă

 |  16:34
Firmele, păsuite în relația cu REVISAL. Care este noul TERMEN de transmitere a actelor adiționale la contractele de muncă

Termenul de transmitere în Registrul General de Evidenţă a Salariilor (Revisal) a actelor adiţionale la contractele de muncă va fi prelungit până la 31 martie 2018, prin Hotărâre de Guvern, a anunţat ministrul muncii, Olguţa Vasilescu, la începutul şedinţei Executivului, informează News.ro.

Ministrul Muncii a precizat că această decizie a fost luată, după discuţii cu mediul de afaceri, în contextul trecerii contribuţiilor sociale de la angajator la angajat, de la 1 ianuarie 2018. 

Olguța Vasilescu a ţinut să precizeze că nu se amână întoarcerea sarcinii fiscale, ci doar comunicarea efectuării acesteia către Inspecţia Muncii.

”Decizia vine în sprijinul angajatorilor, astfel încât aceştia să aibă suficient timp pentru a transmite noile documente, în condiţiile în care în Revisal sunt înregistrate, în prezent, 6,3 milioane de contracte aferente unui număr de 5,5 milioane de angajaţi, unii dintre ei având mai multe contracte de muncă", a menţionat ministrul Muncii.

Ea a mai spus că, după 31 martie 2018, termenul de transmitere a modificărilor ce vizează salariile către Revisal va fi de 20 de zile lucrătoare, iar contractele nou încheiate vor trebui transmise cu o zi înainte ca angajatul să îşi înceapă activitatea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-14Parerea ta...

FIOLA SI ASF-UL DUCE GREUL
15 Dec 2017

În urma intervenției Departamentului de Stat al SUA, România a decis să devină stat federal. Noua configurație socio-politică se va numi Statele UIMITE ale României și în componența acestor vor fi: Statul De Drept, Statul Paralel, Statul Paralel Cu Cel Paralel, Statul Degeaba, Statul intr-un picior, Statul in cap, Statul pe burta Statul Cu Părinții Până La 50 De Ani, Statul la panda Statul La Coadă Statul În Coloană Cu Mașina si Statul Capră. Se poartă negocieri de aderare a Ținutului Secuiesc, care se va numi Statul În Gât DESPRE CHILOTARESE NUMAI DE BINE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray