2019-10-17 12:08

FISCUL îi vânează pe cei care dețin domenii de INTERNET

 |  19:10
FISCUL îi vânează pe cei care dețin domenii de INTERNET

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Informatică București (ICI) vor semna un protocol de colaborare în vederea schimbului de informații, anunță, marți, instituția.

Potrivit unui comunicat al ANAF, ICI București va pune la dispoziția Agenției datele necesare pentru îndeplinirea atribuțiilor ce îi revin privind colectarea veniturilor și prevenirea și combaterea evaziunii și fraudei fiscale. Astfel, protocolul va avea ca obiect colaborarea părților în vederea transmiterii datelor de identificare din baza de date a ICI București ale deținătorilor domeniilor cu extensia ".ro", înregistrate în serviciul RoTLD (www.rotld.ro).

Furnizarea datelor de către ICI București se va realiza cu respectarea legislației în vigoare, se mai arată în comunicat.

"Menționăm că Direcția Generală Tehnologia Informației din cadrul ANAF va asigura aplicația informatică de interogare domeniu/vizualizare răspuns, în scopul obținerii de informații despre proprietarul/proprietarii unui domeniu sau a unei liste de domenii de internet din România. Compartimentul de specialitate, RoTLD, din cadrul ICI București, va dezvolta un serviciu web prin care se vor transmite informațiile, conform procedurii comune de lucru", potrivit comunicatului.

Proiectele de acte normative, inițiate de ANAF, sunt lansate în dezbatere publică și au fost publicate pe site-ul www.anaf.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray