2019-10-15 20:30

FMI vine în România. Ce discuții vor avea loc

 |  18:42
FMI vine în România. Ce discuții vor avea loc

Şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional (FMI) pentru România, Reza Baqir, va sosi în România pentru o săptămână, pentru a avea un prim contact cu noul Executiv condus de Sorin Grindeanu, potrivit reprezentanţilor biroului local al instituţiei financiare.

'Va fi o vizita de curtoazie, nu vom avea altfel de discutii", a precizat Viorel Stefan, ministrul Finanțelor Publice. Misiunea, formata dintr-o echipa restransa, va fi condusa de seful misiunii FMI pentru Romania, Reza Baqir. Vizita incepe miercuri si dureaza o saptamana. Romania nu are, in prezent, in derulare niciun acord de finantare cu Fondul Monetar International, insa institutia financiara internationala evalueaza evolutia economiei romanesti anual, in baza consultarilor pe Articolul IV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-16Parerea ta...

ROMANIA
16 Ian 2017

acum aveti ocazia sa ares tati pe acesti reprezenta nti ai crimei oraganizate fmi care au distrus rom ania impreuna cu tradator ii de tara.jigodiile de l a fmi au luat dobanda pe imprumutul furat de isare scu si basescu in timp ce romanii erau chinuiti si furati de gasca de hoti. nici dracu nu mai discuta cu acesti sacali interna tionali.va veni ziua cand veti plati tu basescule, tu isarescule,reprezentan tii fmi ,tu kovesi pentr u nup dat ilegal,tu colde a pentru jaful a 20 mld d e euro.vom vedea cine din tre tradatorii de tara vo r discuta cu acesti crimi nali
UN ALTFEL DE FRAIERIT
16 Ian 2017

Alo FNI, la ce mama dracu lui mai veniti jegosilor si banditilor?Ce ati facu t bai hahalerelor cu CFR MARFA? Va faceti ca nu st iati ca Gruia Stoica cu G FR -ul lui este unitatea SRI- ului , iar Ponta cu Ghita au jucat tontoroiu sa se aleaga praful de Ma rfa? Nu stiati ca Talpes este in spatele acestor f irme infiintate pe langa calea ferata si care fac contracte generoase ai ca ror bani se duc la SRI i n buget ? Ce mama draculu i mai cautati sa va facet i ca vreti sa privatizati ? Huo jigodiilor. Cu Regi otransu lui Comana care c hipurile e mort, nu va in tereseaza sa privatizati si CFR CALATORI care e pe butuci ? Afara din tara derbedeilor care va facet i ca nu vedeti jaful din tara asta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray