2020-02-18 00:06

Fondul Proprietatea, listat la BVD de BRD-ING-Raiffeisen

 |  18:37
Fondul Proprietatea, listat la BVD de BRD-ING-Raiffeisen

Consorţiul format din Raiffeisen Capital& Investment, ING Bank NV Amsterdam Sucursala Bucureşti şi BRD – GroupeSociete Generale va intermedia listarea Fondului Proprietatea (FP) la Bursa deValori Bucureşti (BVB), a anunţat ieri comisia de selecţie a intermediarului.

"Comisia de Evaluare a analizat oferteledepuse. Având în vedere punctajele acordate, se declară câştigătoare ofertadepusă de consorţiul format din Raiffeisen Capital & Investment SA, INGBank NV Amsterdam Sucursala Bucuresti şi BRD – Groupe Societe GeneraleSA", se arată în comunicatul FP.

Consorţiul a câştigat licitaţia cu un totalde 95 de puncte, în condiţiile în care nu a avut cea mai bună ofertă financiară(2.300 euro potrivit unor surse MEDIAFAX), fiind cotat cu 90 de puncte pentrupreţ. Potrivit surselor citate, cel mai scăzut preţ a fost solicitat de BTSecurities, respectiv 1.852 euro, oferta financiară a brokerului primind, dealtfel, punctajul maxim - 100 puncte.

Greg Konieczny, fund manager Franklin Templetonpentru România, a declarat la finele lunii iulie că Fondul Proprietatea va filistat la BVB cel mai probabil în ianuarie, în cazul în care Templeton vaprelua administrarea efectivă a FP în luna septembrie. Fund managerulintenţionează şi listarea acţiunilor FP pe o bursă din străinătate, posibilLondra.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine