2019-10-14 23:33

Forza Rossa a început să vândă modele Ferrari din cotele alocate României pentru 2011 şi 2012

 |  18:01
Forza Rossa a început să vândă modele Ferrari din cotele alocate României pentru 2011 şi 2012

ForzaRossa a epuizat unităţile Ferrari alocate României în acest an, iar pentruunele modele şi cotele destinate anului viitor, ajungând să vândă din maşinileprogramate iniţial pentru livrare în 2012, a declarat administratorul delegatal companiei, Camelia Bazac.

ForzaRossa a vândut în acest an 26 de unităţi, peste numărul vizat, de 25 deunităţi, iar constructorul italian a aprobat suplimentarea cotei.

CameliaBazac a afirmat că în 2011 se aşteptă la o creştere a numărului de maşinialocate României.

"Acrescut considerabil numărul de unităţi vândute şi am avut randamente bune înasistenţa tehnică, care se vor reflecta pozitiv în cifra de afaceri. Dinamismulfabricii de la Maranello, care va produce an de an un model nou, ne va ajuta lacreşterea vânzărilor, a unităţilor alocate României şi, automat, a cifrei deafaceri", a declarat administratorul delegat al Forza Rossa.

Ea aadăugat că Forza Rossa are un proiect regional de extindere, prin deschidereade noi showroom-uri Ferrari şi reprezentanţe Ferrari Store.

Astfel,prezenţa companiei româneşti în străinătate va debuta cu deschiderea unuiFerrari Store în Monaco, care va fi inaugurat anul viitor, după ce data dedeschidere a fost amânată de mai multe ori.

"Locaţiadin Monaco face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare în Franţa lacare lucrează Ferrari. Prioritatea Ferrari a fost parcul tematic de laAbu-Dhabi în anul 2010", a spus Camelia Bazac.

FamiliaBazac a deschis la Bucureşti, în decembrie 2009, primul Ferrari Store, unmagazin dedicat mărcii italiene.

"Celmai scump produs vândut la Ferrari Store a fost un Segway Ferrari în valoare de9.800 euro, însă valoarea medie a unui bon este de 500 de lei. S-au vândut binearticolele pentru copii, în special bicicletele şi săniile. Pentru adulţi şiiubitorii de lux, s-au vândut ceasurile în fibră de carbon, pantofii Tod’s şiseturile de golf în piele, schiurile şi butonii. Putem considera satisfăcătoarevânzările din acest an. Sperăm să înregistrăm creşteri de minim 20% în2011", a apreciat Camelia Bazac.

În ceeace priveşte maşinile Ferrari, cel mai scump model vândut în acest an de ForzaRossa este un 599 GTO, vehicul serie limitată, în valoare de 320.000 de euro.La polul opus se află modelul California, care poate fi cumpărat la preţul de150.000 de euro.

SoţiiCamelia şi Ion Bazac (fost ministru al Sănătăţii) controlează dealerul Ferrari,prin Forza Rossa Holding, firmă înregistrată în Cipru (86,3%). Celălaltacţionar al Forza Rossa, cu o deţinere de 13,6%, este un cetăţean italian, LeoTaroni.

Anultrecut, Forza Rossa a derulat afaceri de aproximativ opt milioane de euro, cuun profit net de 300.000 de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638951-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray