2020-07-07 16:26

Fuziunea RADET-Elcen s-ar putea realiza în acest an

 |  18:55
Fuziunea RADET-Elcen s-ar putea realiza în acest an

Alina Oprea

Documentele necesare pentru fuziunea RADET- ELCEN ar putea fi gata în luna noiembrie, iar fuziunea s-ar putea realiza până la finalul anului, a afirmat Adrian Cristea, director general la Autoritatea Municipală de Reglementare a Serviciilor Publice (AMRSP).

„Referitor la transferul acţiunilor ELCEN (din proprietatea statului în cea a municipiului Bucureşti - n.r.) aşteptăm ca până la sfârşitul lunii martie să avem hotărârea de Guvern aprobată în aşa fel încât să trecem la etapa de fuziune a ELCEN cu RADET, astfel încât, estimăm noi, în luna noiembrie să avem toate documentele necesare pentru fuziune”, a declarat Adrian Cristea, citat de Agerpres. Acesta spune că din estimările avute, investiţiile necesare în sistemul integrat sunt de aproximativ 1,5 miliarde de euro. ELCEN este cel mai mare producător de energie termică din Capitală (90%) şi din ţară (40%). Societatea asigură şi 4,8% din energia electrică produsă la nivel naţional.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-19Parerea ta...

TUDOR POPESCU
24 Feb 2015

DEOCAMDATA MINISTERUL JUSTITIEI A CONSIDERAT TRANSFERUL N E C O N S T I T U T I O N A L ASPRECIEZ REZOLVAREA IN CCA 6 LUNI ... DUPA CARE FUZIUNEA INTR-UN AN, CRISTEA VA AFLA ASTA IN CATEVA ZILE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz