2020-07-07 16:55

Gabriela Firea dezvăluie soluția minune prin care va fluidiza traficul din Capitală

 |  11:31
Gabriela Firea dezvăluie soluția minune prin care va fluidiza traficul din Capitală

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunță o nouă investiție privind traficul din București. După ce zeci de intersecții au fost modernizate cu semafoare noi, acum, Firea anunță montarea a zeci de camere de luat vederi, care vor fluidiza traficul.

"Primăria Capitalei montează 85 de camere de ultimă generație de detecție și management trafic (TrafiCam). Compania Municipală Managementul Traficului București S.A. a instalat anul acesta peste 620 de semafoare moderne.

Proiectul necesar fluidizarii traficului este realizat Compania Municipală Managementul Traficului București S.A. care a demarat un amplu program de îmbunătățire a detecției și managementului traficului din Capitală prin instalarea, într-o primă fază, a unui număr de 15 camere cu senzori de detecție.

Dispozitivele, denumite TrafiCam, identifică și contorizează autovehiculele care se deplasează într-o intersecție. Datele înregistrate sunt transmise apoi către Sistemul de Management al Traficului București, care ajustează dinamic timpii semaforici.

Mai exact, semaforul va afișa culoarea verde pentru o perioadă mai mare de timp pe direcția cea mai aglomerată, pentru a permite traversarea intersecției unui număr cât mai mare de conducători auto.

Zonele în care au fost instalate sunt:

➢ Intersecția Străzii 11 Iunie cu Bulevardul Regina Maria

➢ Intersecția Calea Moșilor cu Strada Hristo Botev

➢ Intersecția Calea Moșilor cu Strada Doctor Paleologu

În etapa următoare, toate cele 70 de camere de acest tip, instalate în anul 2008, vor fi înlocuite.

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Managementul Traficului București S.A., modernizează permanent echipamentele de semaforizare din Capitală. Au fost instalate, în numai 11 luni, 629 de semafoare noi, au fost montați 129 de stâlpi, 64 de camere video, 38 de dispozitive push button (de comandă pentru pietoni) și aproape 300 de dispozitive acustice pentru nevăzători la trecerile de pietoni semaforizate din Municipiul București" scrie Firea pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-06Parerea ta...

RELAXARE
06 Noi 2019

Ce se întâmplă dacă vă puteți recompensa creierul pentru a respinge mediocritatea d-nei și alegeți în schimb automat creșterea transformațională? Când aveam doisprezece ani, îmi petreceam weekendul la casa bunicii din oraș.
CIORDEALA
11 Noi 2019

Unda verde pe strazi principale , sau de trecere in linie dreapta . Ai luat autobuze Turcesti . Mai bine asamblai autobuze de la MAN , Mertan . La 200 de masini raminea fabrica de asamblare gratis . Dar cu Tranvaiele Turcesti , cit ciubuc ai luat ,?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz